1e maand bij Poelmann van den Broek

Alweer een maand verder en heel cliché: wat vliegt de tijd!

De eerste week was om eerlijk te zijn wennen. Ik heb 7,5 jaar bij mijn vorige kantoor gewerkt en overal gaat het anders. En natuurlijk een hoop nieuwe gezichten en namen om te onthouden.

Gelukkig heeft mijn team mij goed opgevangen. Aardige, relaxte en intelligente mensen. Fijn om deel van uit te maken. En in de opvolgende weken kwam ik snel weer in de flow. In Amsterdam deed ik veel curatorenwerk maar hier zit ik meer aan de andere kant; een van de redenen voor mijn overstap. Mijn interesse ligt vooral bij high end incasso’s, waaronder bestuurdersaansprakelijkheidskwesties. Ik heb hier al diverse zaken kunnen oppakken. Verder heb ik een aantal eigen zaken meegenomen en werk ik nog samen met een oud-kantoorgenoot in een dossier. Gelukkig ben ik op een prettige manier bij mijn vorige kantoor vertrokken en heb ik met diverse mensen daar goed contact.

De eerste weken heb ik ook aan diverse business-events deelgenomen om te kijken welke netwerkclubs bij mij passen en hoe het er hier in Nijmegen aan toe gaat. Zo heb ik deelgenomen aan de Jupla businessrally, een golftoernooi en een business-dag met verschillende bedrijfsbezoeken. Een goede manier om mensen te leren kennen en om mijn zakelijk netwerk uit te breiden in Nijmegen.

Niet gek dus dat de tijd voorbij is gevlogen en ik ben blij met mijn overstap!

Laurens Sjoerts.

Advocaat: Ondernemen

03 oktober 2019 Kennis

Stuur Laurens een reactie


  • U kunt erop vertrouwen dat wij uw persoonlijke gegevens verwerken volgens onze privacy policy.