De crisis de baas: Whoa, reorganiseren, of allebei?.

De coronacrisis heeft veel bedrijven hard geraakt. Op dit moment stelt de overheid nog allerlei steunmaatregelen ter beschikking, maar die steun is eindig. Hoe heeft uw onderneming de afgelopen maanden gedraaid en kan de onderneming na de crisis weer renderen? Komt u uit als de steunmaatregelen eindigen? Of is misschien op korte termijn al actie nodig om de crisis door te komen? Laat u door ons informeren over de mogelijkheden die u heeft om uw onderneming weer (financieel) gezond en toekomstbestendig te maken!

 

Wat kunt u verwachten?

Voor veel ondernemers zal de liquiditeit vanwege het afgelopen jaar flink onder druk zijn komen te staan. Liquiditeit kan worden vergroot door de snijden in de kosten. Hebt u een goed beeld van de mogelijkheden die er zijn als het daar op aankomt?

Wellicht biedt de nieuwe Wet homologatie onderhands akkoord (WHOA) uitkomst bij een te grote schuldenlast als gevolg van de coronacrisis. Wat houdt de WHOA in en op welke wijze kunt u deze inzetten? Misschien moet er gesneden worden in het personeelsbestand. Waarmee moet u dan rekening houden, bijvoorbeeld als u gebruik heeft gemaakt van de NOW-subsidie?

In dit webinar bundelen onze teams Arbeid en Ondernemen de krachten en informeren u over verschillende mogelijkheden voor het reorganiseren van uw onderneming in deze tijden van (corona)crisis.

Doelgroep

Eigenaren, directie, bedrijfsjuristen en HR-managers. Meld gerust collega’s van andere afdelingen aan voor wie de inhoud van het webinar interessant kan zijn.

Locatie, duur en kosten

Digitaal via Zoom. Het webinar duurt 1,5 uur en is kosteloos.

Dit online webinar wordt verzorgd door:

Christian (C.R.G.) Gäbler.

Advocaat: Ondernemen

Ruud (R.) Olde.

Partner en bestuurder: Arbeid, Onderwijs

  • Digitaal via Zoom
  • 1,5 uur
  • Basis niveau
  • Gratis

Stel uw vraag aan Christine.

Christine (C.) Winkels.

Mogelijk is de automatische e-mail met daarin de link naar het webinar terechtgekomen in de SPAM-filter van uw e-mailprogramma of de map met ongewenste berichten. Wij raden aan om deze instellingen te controleren en ons toe te voegen aan de lijst met vertrouwde afzenders.

Voor algemene informatie raadpleeg de cursusvoorwaarden van de PvdB Academy.

Meer weten over juridische onderwerpen die nu in uw vakgebied spelen?

Ontdek hoe u snel uw actuele juridische expertise naar een hoger level brengt. Direct toepasbaar in de praktijk, zodat u zaken sneller en efficiënter afhandelt.

Deel deze pagina: