Medezeggenschap: Bevoegdheden van de ondernemingsraad.

Via een ondernemingsraad of personeelsvertegenwoordiging kunnen werknemers invloed uitoefenen op beslissingen binnen uw onderneming. De ondernemingsraad dient ter verbetering van het functioneren van de onderneming in algemene zin, waarbij de ondernemingsraad de werknemers vertegenwoordigt. Dit leidt echter regelmatig tot discussie.

Wat kunt u verwachten?

Ondernemingsraden dichten zich vaak meer bevoegdheden toe dan zij werkelijk hebben. Wat zijn nou de bevoegdheden van de ondernemingsraad en waar liggen de grenzen? Tijdens dit webinar wordt u aan de hand van diverse praktijkvoorbeelden meegenomen in het medezeggenschapsrecht. Advocaten Ruud Olde en Lonneke Nouwen bespreken onder andere:

  • Advies en instemmingsrecht (WOR)
  • Hoe kunt u het beste met de ondernemingsraad (OR) samenwerken?

Doelgroep

HR professionals, directeuren en eigenaren.

Dit online webinar wordt verzorgd door:

Lonneke (L.P.F.) Nouwen.

Advocaat: Arbeid

Ruud (R.) Olde.

Partner en bestuurder: Arbeid, Onderwijs

  • Digitaal
  • Ongeveer 1 uur
  • Gratis

Stel uw vraag aan Christine.

Christine (C.) Winkels.

Ik schrijf me in.

Het live webinar is inmiddels voorbij. Wilt u het webinar graag terugkijken? Vul het formulier hiernaast in en binnen enkele minuten ontvangt u per e-mail een link naar de opnames.

Mogelijk is de automatische e-mail met daarin de link naar het webinar terechtgekomen in de SPAM-filter van uw e-mailprogramma of de map met ongewenste berichten. Wij raden aan om deze instellingen te controleren en ons toe te voegen aan de lijst met vertrouwde afzenders.

Meer weten over juridische onderwerpen die nu in uw vakgebied spelen?

Ontdek hoe u snel uw actuele juridische expertise naar een hoger level brengt. Direct toepasbaar in de praktijk, zodat u zaken sneller en efficiënter afhandelt.

Deel deze pagina: