Voor de retail branche hebben we meerdere ervaren specialisten in huis. Mensen die uw wereld kennen en uw taal spreken. Op donderdag 28 maart 2019 verzorgen wij de eerste bijeenkomst in een reeks van masterclasses specifiek voor retailers. Deze masterclass zal zich richten op ‘Remedies bij teleurstellende contracten’. Onder het genot van verse koffie en broodjes, vertellen wij u graag over de verschillende mogelijkheden om een contract te beëindigen. Ook zullen wij stil staan bij de manieren om discussies met betrekking tot beëindiging al bij aanvang van het contract zoveel mogelijk te voorkomen.

  • Lunchsessie, hieraan zijn geen kosten verbonden
  • Donderdag 28 maart 2019
  • Van 12:30 tot 14:00 uur
  • Kantoor Poelmann van den Broek

Retail masterclass #1: “Remedies teleurstellende contracten”

Wat kunt u verwachten?

Niet alle samenwerkingen verlopen even succesvol. Maar wat zijn eigenlijk de mogelijkheden wanneer verplichtingen niet worden nagekomen en u van een contract af wilt? Denk aan niet tijdig leveren door een leverancier, kwaliteitsproblemen of facturen die niet betaald worden. Tijdens deze workshop gaan onze specialisten Valerie Lipman en Emile Sahhar in op de verschillende mogelijkheden (en de gevolgen daarvan), zoals opzegging, ontbinding en vernietiging. Het maakt namelijk nogal een verschil welke remedie wordt gekozen. Bovendien zijn aan alle remedies verschillende vereisten verbonden, die ook worden belicht.

Praktische informatie:

Wat Lunchsessie
Waar Kantoor Poelmann van den Broek, Nijmegen
Datum Donderdag 28 maart (van 12:30 - 14:00 uur)

 

U kunt zich aanmelden via het inschrijfformulier. Wees er snel bij, er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. We kiezen er bewust voor om de groepen klein te houden, zodat er ruimte is voor interactie.

Om mensen niet onnodig teleur te stellen vragen wij u vriendelijk om zich tijdig af te melden via communicatie@pvdb.nl als u onverhoopt niet kunt komen.

Ik ben aanwezig.

Valerie Lipman.

Advocaat: Ondernemen, Intellectuele eigendom en ICT, Privacy