Nieuws

Tom Teggelaar treedt toe als bestuurslid bij Poelmann van den Broek advocaten

  128x      2 min      1 September 2023

Vanaf 1 september maakt Tom Teggelaar deel uit van het bestuur van Poelmann van den Broek advocaten. Als advocaat en partner met een specialisatie in M&A en corporate litigation, brengt Tom meer dan 20 jaar ervaring mee. Met Arjan Stuij en Rudi Minkhorst aan zijn zijde, wordt de aankomende jaren gewerkt aan de verdere ontwikkeling van ons advocatenkantoor.

Het juiste moment..

Op de vraag waarom hij deze stap heeft genomen, antwoordt Tom: “Ik ben er klaar voor. Ik heb altijd een duidelijke visie gehad over de koers die we moeten varen, en nu is het moment aangebroken om actief een bijdrage te leveren. In mijn loopbaan heb ik geleerd dat naarmate je verder groeit in het advocatenvak, het naast inhoud steeds belangrijker wordt hoe je met mensen omgaat en wat je middellangetermijnstrategie is. “

… voor een nóg hoger niveau

De benoeming van Tom is van groot belang voor het kantoor en zijn toekomstvisie voor Poelmann van den Broek is helder: “We werken al aan verschillende belangrijke projecten, zoals innovatie, duurzaamheid en internationalisering maar er is altijd ruimte voor verbetering. We willen onze positie in het internationale netwerk en onze specialisaties blijven versterken. Ons doel is om het meest klantgerichte advocatenkantoor van het land te zijn, en dat is en blijft onze topprioriteit.”

Samen in je kracht staan

Tom benadrukt het belang van teamwork en werkplezier binnen het kantoor: “Om succesvol te zijn, hebben we mensen nodig die zich goed voelen in hun rol en met plezier naar kantoor komen. Het gaat erom dat mensen in hun kracht staan en plezier hebben in hun werk. Dat begint bij het verwelkomen van onze cliënten met een verse kop koffie tot de inhoudelijke adviezen die we geven maar ook de administratieve afhandeling. We willen klantgerichtheid combineren met onze specialisaties om oplossingen te bieden voor complexe vraagstukken. Onze klanten verwachten oplossingen van specialisten, en dat is wat we blijven leveren.”

Praktische oplossingen

Tot slot deelt Tom zijn visie op de unieke aanpak van Poelmann van den Broek Advocaten: “Niet onze kennis staat centraal, maar de praktische oplossing waarmee onze klant, de ondernemer, uit de voeten kan. Dit zit in ons DNA. We adviseren positief en richten ons niet alleen op de risico’s maar geven ook de oplossingsrichting. We begrijpen de branche en de belevingswereld van onze klanten, zijn in staat snel te schakelen en praktisch te adviseren. Dat maakt ons onderscheidend.

Duidelijke doelen

Met Tom Teggelaar als nieuw bestuurslid, lijkt de toekomst van Poelmann van den Broek Advocaten helderder dan ooit. Wij blijven ons inzetten voor klantgerichtheid, specialisatie en teamwork, en Tom Teggelaar staat klaar om samen met zijn bestuursleden zijn kracht en energie in te zetten voor een succesvolle toekomst.

Een nieuw bestuurslid betekent ook afscheid van Ruud Olde als bestuurder. Via deze weg willen wij hem namens alle collega’s bedanken voor zijn inzet als bestuurder voor ons prachtige kantoor. Gelukkig verandert dat niets aan zijn werkzaamheden als advocaat en staat hij voor u klaar voor allerhande arbeidsrechtelijke vraagstukken.

Wilt u Tom Teggelaar persoonlijke feliciteren met zijn toetreding tot het bestuur of bent u benieuwd wat hoe hij u kan helpen bij complexe corporate en M&A vraagstukken? Neem gerust contact op via onderstaand formulier om te zien hoe zijn expertise corporate/M&A uw bedrijf kan betekenen.


Lees ook


Stuur Tom uw reactie of vraag:


  • Uw reactie wordt niet online geplaatst. U kunt erop vertrouwen dat wij uw persoonlijke gegevens verwerken volgens onze privacy policy.

Als professional blijft u met onze nieuwsbrief altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.