Cultuur

Rondje
Poelmann van den Broek.

We geven jou en onze collega’ s een rondje.
Wie zijn onze collega’s, wat is hun drive en waarom werken ze bij dit kantoor?

Onze collega's vertellen

Een goede klik en de juiste drive

“Naarmate de materie complexer wordt, voel ik me beter op m’n plek. Ik doe niets liever dan mijn juridische know-how inzetten om de onderneming op kansrijke koers te houden.”

Tom Teggelaar

Link

“De snelheid waarmee technologie zich ontwikkelt werkt aanstekelijk. Ik krijg daar energie van en zet graag mijn creativiteit in om organisaties klaar te stomen voor de toekomst.”

Annemarie van Woudenberg

Link

“Als collega’s staan we altijd voor elkaar klaar en zorgen we samen voor het beste resultaat.”

Arno Bomer

Link

“De liefde voor mijn vak wordt ingegeven door van betekenis te zijn voor mensen die zich met hart en ziel voor hun zaak inzetten.”

Ruud Olde

Link

“Ik ga elke dag met veel plezier naar mijn werk omdat ik veel verantwoordelijkheid krijg en me steeds verder kan ontwikkelen.”

Caroline Voeten

Link

“Mensen vooruit helpen is mijn drive en daarbij zorgen dat juridische termen en procedures begrijpbaar zijn en nooit droge kost worden.”

Noreen Sturris

Link

Leer ons beter kennen.

Van Interpol tot Efteling: Wil van den Broek strijdt voor zijn cliënt

Niet voor niets noemen we ons de stoere strijders onder de advocaten. Op zoek naar de oorsprong van dat strijdbare karakter halen we herinneringen op met de grondlegger..

Lees meer

Drie pittige vragen aan Emile Sahhar

Een stevige handdruk, een zakelijke uitstraling, messcherp in de rechtbank. Dat is het generieke plaatje van een advocaat. In deze rubriek laten wij de verdediging even zakken en gunnen wij…

Lees meer

Al 45 jaar scherper

Vandaag, op de kop af, bestaan we 45 jaar. Het geheime recept voor een mijlpaal als deze? Als advocaten voor ondernemers zijn we altijd nét wat scherper en hebben we…

Lees meer

Klaar voor de strijd?

Poelmann van den Broek is een open en informeel advocatenkantoor. Wij lopen bij elkaar naar binnen en werken veelvuldig in teams waarin we de expertise van meerdere disciplines bundelen en veel van elkaar leren. Samen vormen we een mooie mix van nieuw en ervaren. Ons werk doen we met hart en ziel.
Bekijk de vacatures

Nu zijn we uitgepraat

Eén foto zegt meer dan 1000 woorden.

#kantoorfeest
#lasergamen
#wintersporttrip
#workshop
#rolstoelbasketbalchallenge
#intervisie