FAQ's

Antwoord op alle vragen.

Meer weten? Bekijk onze antwoorden op veelgestelde vragen.

Veelgestelde vragen.

Solliciteren bij Poelmann van den Broek

Waar vind ik alle vacatures?
Bekijk hier onze openstaande vacatures. Staat de gewenste vacature er niet tussen? Neem gerust contact met ons op via hr@pvdb.nl.

Ik kan de vacature niet meer terugvinden.
Waarschijnlijk is de vacature inmiddels vervuld en kun je niet meer solliciteren.

Ik wil graag een open sollicitatie versturen.
Wij zijn doorlopend opzoek naar ambitieuze advocaten die zich willen ontwikkelen tot specialist, maar ook met ervaren professionals die hun eigen praktijk willen opbouwen. Een open sollicitatie kun je richting aan: hr@pvdb.nl.

Hoe snel kan ik een reactie op mijn sollicitatie verwachten?
Wanneer je solliciteert, vindt de eerste selectie plaats op basis van een beoordeling van motivatiebrief en CV. Mocht je profiel aansluiten bij de betreffende vacature, dan ontvang je uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Mocht je niet worden uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek, dan zullen wij dat binnen 10 dagen per e-mail laten weten.

Ik wil op de hoogte gebracht worden van nieuwe vacatures.
Stel via deze pagina een jobalert in.

Wat doet Poelmann van den Broek met mijn persoonsgegevens?
Tijdens de sollicitatieprocedure worden onder andere de voorletters, voornaam/voornamen, achternaam, adres/postcode, woon-/vestigingsplaats, telefoonnummer, e-mailadres, geslacht, geboortedatum, curriculum vitae (CV), werkervaring en Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) en/of de uitslag van een assessment verzameld en opgeslagen. Deze gegevens zijn relevant voor het doorlopen van de sollicitatieprocedure en worden uiterlijk vier weken na afloop van de sollicitatieprocedure verwijderd indien je niet bij ons in dienst treedt. Als je toestemming geeft kunnen we jouw persoonsgegevens langer opslaan in onze administratie voor toekomstige vacatures.

Stagelopen bij Poelmann van den Broek

Ik studeer Nederlands Recht op de universiteit en wil graag stage lopen bij Poelmann van den Broek
Bekijk hier alle informatie over onze kantoorbrede studentstage.

Ik wil graag stagelopen op een van de ondersteunende afdelingen, kan dat?
Jazeker dat kan! Neem contact met ons op als je graag een afstudeerstage of meeloopstage wilt lopen als secretaresse of op de financiële,- marketing of afdeling personeelszaken.

Arbeidsvoorwaarden

Ik wil graag parttime werken
Bij verschillende functies is een parttime dienstverband mogelijk.

Wat doen jullie op het gebied van duurzame inzetbaarheid en vitaliteit?
Wij hechten grote waarde aan een goede gezondheid, balans tussen werk en privé en voldoende mogelijkheden voor ontwikkeling en groei voor al onze medewerkers. Om collega’s te laten excelleren waar zij goed in zijn en wat ze leuk vinden om te doen, zetten we Talent Management in. Door gesprekken met je leidinggevende of HR kun je regelmatig reflecteren of je nog met plezier je werk verricht en wat je nodig heb om je verder te ontwikkelen op professioneel gebied. Ook is budget vrijgemaakt voor persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit, afhankelijk van ieders persoonlijke wensen en behoeften. Daarnaast worden er regelmatig (buiten)sportactiviteiten georganiseerd.

Wat zijn de arbeidsvoorwaarden?
Voor alle medewerkers van Poelmann van den Broek hebben we uitstekende arbeidsvoorwaarden. Denk bijvoorbeeld aan: pensioenvoorwaarden, collectiviteitskorting voor zorgverzekering, reiskostenverzekering, mogelijkheid tot thuiswerken, extra vrije dagen, persoonlijk budget voor vitaliteit, collectiviteitskorting sportschool, kortingsregeling op onze juridische diensten en producten, toegang tot fietsplan, leasen auto etc.

Klachten

Ik heb een klacht.
Mocht je de sollicitatieprocedure niet als prettig hebben ervaren, dan kun je een klacht indienen via: hr@pvdb.nl.

Aanvullende vragen.
Voor alle aanvullende en inhoudelijke vragen over de functie of sollicitatieprocedure kun je contact opnemen via hr@pvdb.nl.

Heb je nog meer vragen?

Kom jij ons team versterken? Ons werk doen we met hart en ziel. Alle medewerkers zijn even belangrijk en iedereen mag zichzelf zijn.

Anouk van Baal a.vanbaal@pvdb.nl
HR Adviseur 024-3810807