Nieuws

3 pittige vragen aan Griselda Louvet

  54x      2 min      9 november 2020

Bij Poelmann van den Broek heeft u doorgaans direct contact met onze advocaten. Achter hen staan gedreven Teamassistenten die hen praktisch ondersteunen. Dankzij drie pittige vragen leert u nu Griselda Louvet, Teamassistent Omgeving en Overheid, wat beter kennen.

Wat geeft jou energie?

“Als ik een drukke werkdag succesvol kan afsluiten dan geeft mij dat enorm veel energie. Ik vind het fijn als ik een echte bijdrage heb kunnen leveren door veel werk uit handen te nemen van de advocaten. Het werk dat hen een tijdsbesparing heeft opgeleverd.

Thuis krijg ik energie van gezellige dingen ondernemen met vrienden. Ik organiseer vakanties en ben graag aanwezig tijdens de derde helft in de kantine. Omdat we nu tijdens de coronaperiode wat beperkter zijn qua uitstapjes regelen we leuke digitale uitjes. Zoals een online bingo. Gezellig thuis met een borrelplank op de bank!”

Wanneer heb jij jezelf voor het laatst uitgedaagd?

“Ik had mezelf voorgenomen om minder te snoepen en een gezonde leefstijl aan te nemen. Laten we het erop houden dat ik het voetballen weer heb opgepakt. Dat is alvast een mooie stap. Nu we allemaal thuis werken en ik sinds kort alleen verantwoordelijk ben voor de ondersteuning van mijn team is het echt een uitdaging om alle ballen in de lucht te houden. Ik probeer alles zo goed mogelijk op te pakken en met een duidelijke planning en het stellen van de juiste prioriteiten gaat dit goed.”

Welke kans wil je nog grijpen?

“Ik wil mezelf graag verder ontwikkelen op juridisch gebied. Ik heb een HBO recht opleiding afgerond maar dit was op het gebied van strafrecht en jeugdrecht. Momenteel ben ik werkzaam voor het team Omgeving en Overheid. Het bestuursrecht staat daar centraal. Door mijzelf hier verder in te ontwikkelen zal ik van nog meer toegevoegde waarde zijn en de advocaten nog beter kunnen ondersteunen. Ik wil me ook verdiepen in de ins and outs van de nieuwe omgevingswet die volgend jaar wordt ingevoerd. Genoeg te leren dus, ik heb er zin in!

Collega gezocht!

Wil jij ook aan de slag als Team Assistent? Voor ons servicegebied Omgeving en Overheid zoeken wij een collega voor Griselda. Zie onze vacature!


Lees ook


Stuur Griselda uw reactie of vraag:


  • Uw reactie wordt niet online geplaatst. U kunt erop vertrouwen dat wij uw persoonlijke gegevens verwerken volgens onze privacy policy.

Als professional blijft u met onze nieuwsbrief altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.