Poelmann van den Broek
Academy

Actualiteiten voor retailers.

Ieder jaar organiseren wij een gratis actualiteitenbijeenkomst speciaal voor retailers. De ervaring leert dat deze bijeenkomsten goed worden bezocht en door onze relaties als heel nuttig worden ervaren. Afhankelijk van de coronaontwikkelingen wordt op een later moment bepaald of de cursus digitaal of fysiek wordt georganiseerd.

Wat kunt u verwachten

In deze actualiteitenbijeenkomst wordt u bijgepraat over de laatste ontwikkelingen op diverse rechtsgebieden die voor de retailbranche het signaleren waard zijn. Onder meer zullen relevante ontwikkelingen op het gebied van huur en verhuur van winkelpanden, vergunning- en bestemmingsplanprocedures, financiering, zekerheden, ICT, privacy, arbeidsrechtelijke ontwikkelingen en commerciële contracten de revue passeren.

Doel kennisbijeenkomst

Na afloop bent u weer helemaal op de hoogte van de huidige stand van zaken op diverse rechtsgebieden waar u als retailer mee te maken krijgt. Uiteraard krijgt u de nodige tips & tricks aangereikt, waar u in de praktijk mee aan de slag kunt.

Doelgroep

Voor alle retailers. Het niveau van deze cursus is basis.

Deze cursus wordt verzorgd door:

Antoinette (A.W.) Niebeek.

Advocaat: Arbeid, Onderwijs

Arjan (A.P.) Loo.

Salary Partner: Omgeving en overheid

Emile (E.) Sahhar.

Advocaat: Ondernemen

Jeroen (J.P.) Brinkman.

Salary Partner: Huur en onroerend goed

Laurens (L.) Sjoerts.

Advocaat: Ondernemen

  • Digitaal, fysiek of hybride
  • Dinsdag 16 november 2021
  • Van 15.30 tot 17.00
  • Gratis
  • Niveau: Basis

Stel uw vraag aan Christine.

Christine (C.) Winkels.

Ik schrijf me in.

U kunt zich kosteloos inschrijven voor deze bijeenkomsten via het inschrijfformulier. Om mensen niet onnodig teleur te stellen vragen wij u om zich tijdig af te melden via academy@pvdb.nl als u onverhoopt niet kunt komen.

Voor algemene informatie raadpleeg de cursusvoorwaarden van de PvdB Academy.

Meer weten over juridische onderwerpen die nu in uw vakgebied spelen?

Ontdek hoe u snel uw actuele juridische expertise naar een hoger level brengt. Direct toepasbaar in de praktijk, zodat u zaken sneller en efficiënter afhandelt.