Poelmann van den Broek
Academy

Corona en de gevolgen voor bouwprojecten.

Wat kunt u verwachten?

Op basis van veelgestelde klantvragen delen Stefan Kloots en Koen Roordink (advocaten bouwrecht) hun belangrijkste bevindingen en adviezen ten aanzien van de gevolgen van de coronacrisis voor bouwprojecten. Zij bespreken zowel bestaande als nieuwe contracten, maar ook woningbouw-contracten (Woningborg/SWK) en de verhouding opdrachtgever-aannemer en aannemer-onderaannemer. U komt meer te weten over:

  • Wanneer mag een opdrachtgever een werk stilleggen of beëindigen?
  • Wanneer heeft de opdrachtnemer recht op termijnverlening en bijbetaling door langere bouwtijd?
  • Voor wie zijn de gevolgen als de prijzen van bouwmaterialen hard stijgen?
  • Wat te doen tijdens lopende onderhandelingen?
  • Welke clausules kunnen worden ingebouwd, waarmee risico’s redelijk worden verdeeld?

Tijdens het webinar wordt aandacht besteed aan de relevante paragrafen in de UAV 2012 en UAV-GC 2005 en de wet. Uiteraard krijgt u ook de gelegenheid om vragen te stellen.
Met deze informatie kunt u zelf in overleg met uw opdrachtgever/opdrachtnemer om uw bouwproject doorgang te laten vinden!

Dit online webinar wordt verzorgd door:

Stefan (J.H.S.) Kloots.

Partner: Bouw

Koen (K.) Roordink.

Advocaat: Bouw

  • Online webinar
  • Gratis terugkijken - na inschrijving

Stel uw vraag aan Corona en de gevolgen voor bouwprojecten.

Ik schrijf me in.

Het live webinar is helaas geweest. Wilt u het webinar graag terugkijken? Vul het formulier hiernaast in en binnen enkele minuten ontvangt u per e-mail een link naar de opnames.

Het live webinar is helaas geweest. Wilt u het webinar terugkijken? Vul het formulier hiernaast in en binnen enkele minuten ontvangt u per e-mail een link naar de opnames.

Mogelijk is de automatische e-mail met daarin de link naar het webinar terechtgekomen in de SPAM-filter van uw e-mailprogramma of de map met ongewenste berichten. Wij raden aan om deze instellingen te controleren en ons toe te voegen aan de lijst met vertrouwde afzenders.

Voor algemene informatie raadpleeg de cursusvoorwaarden van de PvdB Academy.

 

Meer weten over juridische onderwerpen die nu in uw vakgebied spelen?

Ontdek hoe u snel uw actuele juridische expertise naar een hoger level brengt. Direct toepasbaar in de praktijk, zodat u zaken sneller en efficiënter afhandelt.

Deel deze pagina: