Poelmann van den Broek
Academy

Cybersecurity: hoe beschermt u uw bedrijf online.

De Autoriteit Persoonsgegevens liet eerder dit jaar weten dat de meeste datalekken plaatsvinden door hacks of andere cyberaanvallen. Ook oplichting vindt steeds vaker online plaats (phishing, BEC-fraude etc.) Hoe kunt u uw organisatie daartegen digitaal beschermen?

Wat kunt u verwachten?

Tijdens het webinar Cybersecurity bespreken Joost en Annemarie hoe u binnen uw organisatie aan de slag kunt gaan met cybersecurity. Denk aan hoe datalekken te voorkomen, maar ook hoe daarmee om te gaan. Want als er onverhoopt toch een datalek plaatsvindt, dan moet zo snel als mogelijk (schadebeperkend) gehandeld worden. Daarnaast kan het zinvol zijn de afspraken met ICT-leveranciers onder de loep te nemen. Welke afspraken kun je beter wel of juist beter niet maken?

Doel webinar

Na het webinar kunt u binnen uw organisatie de volgende stappen op het gebied van cybersecurity zetten en/of de bestaande werkwijze kunt aanscherpen:

  • Het signaleren van een datalek;
  • Welke stappen u moet nemen bij een datalek;
  • Cybersecurity problemen signaleren;
  • Scherper toezien op verantwoordelijkheden van IT-leveranciers bij beveiliging en het maken van back-ups; en
  • Tips voor het beoordelen van IT-contracten.

Doelgroep

Directie, HR, ICT-afdelingen

Dit webinar werd verzorgd door:

Annemarie (A.S.) van Woudenberg.

Advocaat: Arbeid, Privacy

Joost (J.N.R.) van Dongen.

Advocaat: Commerciële contracten, Intellectuele Eigendom, IT

  • Het live webinar is voorbij. U kunt de opname downloaden.
  • Gratis

Stel uw vraag aan Mathilda Ariëns.

Mathilda (M.J.) Ariëns.

Opnames bekijken.

Het webinar is inmiddels voorbij. Wilt u de opnames bekijken? Vul het formulier hiernaast in en binnen enkele minuten ontvangt u deze per e-mail.

Mogelijk is de automatische bevestiging van uw aanmelding terechtgekomen in de SPAM-filter van uw e-mailprogramma of de map met ongewenste berichten. Wij raden aan om deze instellingen te controleren en ons toe te voegen aan de lijst met vertrouwde afzenders.

Voor algemene informatie raadpleeg de cursusvoorwaarden van de PvdB Academy.

Meer weten over juridische onderwerpen die nu in uw vakgebied spelen?

Ontdek hoe u snel uw actuele juridische expertise naar een hoger level brengt. Direct toepasbaar in de praktijk, zodat u zaken sneller en efficiënter afhandelt.

Deel deze pagina: