Faillissement van uw debiteur en de WHOA.

Hoe ziet onze samenleving er straks uit wanneer de overheidssteun wordt ingetrokken? Verwacht wordt toch een groot aantal faillissementen en schuldeisersakkoorden (WHOA) in 2021. Wilt u weten wat uw positie als schuldeiser is en wat u kunt doen om uw positie veilig(er) te stellen? Volg dan deze (online) cursus.

Wat kunt u verwachten?

In deze cursus leert u de basisbeginselen van het faillissementsrecht en de Wet Homologatie Onderhands akkoord. U leert de gevolgen van het faillissement voor uw contracten. Hoe u om moet gaan met een insolventie debiteur en met een faillissementscurator. Tenslotte leert u over het gerechtelijk dwangakkoord buiten faillissement (de WHOA).

Doelgroep

Ondernemers, financiële beslissers en bedrijfsjuristen. Het niveau is basis/gevorderd.

Locatie, duur en kosten

Poelmann van den Broek-zaal, Grotiusgebouw Radboud Universiteit. De cursus duurt 2,5 uur en kost € 295,– exclusief btw. Bent u klant van Poelmann van den Broek, dan krijgt u 15% korting.

Indien de overheidsmaatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, het niet mogelijk maken om de cursus op locatie te geven, zal deze digitaal worden aangeboden.

Dit online webinar wordt verzorgd door:

Christian (C.R.G.) Gäbler.

Advocaat: Ondernemen

  • Grotiusgebouw, Radboud Universiteit
  • De cursus duurt 2,5 uur
  • Niveau basis / gevorderd
  • De kosten voor de cursus bedragen € 295,00 ex. btw. Klanten krijgen 15% korting.

Stel uw vraag aan Christine.

Christine (C.) Winkels.

Ik schrijf me in.

Na ontvangst van uw inschrijving ontvangt u een bevestiging en een factuur voor uw administratie.

Mogelijk is de automatische e-mail met daarin de link naar het webinar terechtgekomen in de SPAM-filter van uw e-mailprogramma of de map met ongewenste berichten. Wij raden aan om deze instellingen te controleren en ons toe te voegen aan de lijst met vertrouwde afzenders.

Voor algemene informatie raadpleeg de cursusvoorwaarden van de PvdB Academy.

Helaas deze cursus is al geweest. Bent u geïnteresseerd om deel te nemen? Of wilt u deze cursus in house of op maat? Neem dan contact met ons op:

t. 024-3810806

e. academy@pvdb.nl

Meer weten over juridische onderwerpen die nu in uw vakgebied spelen?

Ontdek hoe u snel uw actuele juridische expertise naar een hoger level brengt. Direct toepasbaar in de praktijk, zodat u zaken sneller en efficiënter afhandelt.

Deel deze pagina: