Poelmann van den Broek
Academy

Herstructureren onder de WHOA.

De WHOA is inmiddels een jaar in werking getreden. In dat jaar is veel duidelijk geworden over hoe uitvoering moet worden gegeven aan verschillende wetsbepalingen en de verschillende posities van bij het akkoord betrokken stakeholders. Denk daarbij aan de positie van (in the money) crediteuren, aandeelhouders, nieuwe investeerders, beslagleggers en recentelijk over de positie van het pensioenfonds.

Wat kunt u (onder andere) verwachten?

In deze cursus zult u aan de hand van wetsbepalingen, jurisprudentie en praktijkvoorbeelden leren over de positie van verschillende bij de WHOA betrokken stakeholders, de klassenindeling, de inhoud van het akkoord en de homologatie. Ook verdiepen we ons in de positie van Herstructureringsdeskundige en die van de Observator. Als laatste wordt de rol van de rechter besproken.

Doelgroep

Accountants, CFO’s CRO’s, financials, (corporate) financial adviseurs, etc.

Locatie, duur en kosten

Kantoor Poelmann van den Broek advocaten, Wijchenseweg 10 in Nijmegen. De cursus duurt 2,5 uur en kost € 395,-. Bent u klant van Poelmann van den Broek, dan krijgt u 15% korting.

Indien de overheidsmaatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, het niet mogelijk maken om de cursus op locatie te geven, zal deze digitaal worden aangeboden.

Deze cursus wordt verzorgd door:

Christian (C.R.G.) Gäbler.

Advocaat: Ondernemen

  • Kantoor Poelmann van den Broek
  • TBA
  • Van 14.30 tot 17.00 uur
  • De kosten voor de cursus bedragen € 395,00 ex. btw. Klanten krijgen 15% korting.
  • Niveau: Gevorderd

Stel uw vraag aan Mathilda Ariëns.

Mathilda (M.J.) Ariëns.

Ik schrijf me in.

U kunt zich via het formulier aanmelden. Na ontvangst van uw inschrijving ontvangt u een bevestiging en een factuur voor uw administratie. Niks ontvangen? Check uw spam folder.

Voor algemene informatie raadpleeg de cursusvoorwaarden van de PvdB Academy.

Hoe kan ik mij inschrijven voor een bijeenkomst?
Vul het digitale inschrijfformulier in en klik daarna op ‘Aanmelden’.

Hoe weet ik of de inschrijving is gelukt?
Kort nadat u uw inschrijfformulier heeft verzonden, krijgt u een e-mail. Hierin wordt de ontvangst van uw inschrijving bevestigd. Heeft u niks ontvangen? Check uw spamfilter.

Hoe kan ik nagaan of ik sta ingeschreven voor een bijeenkomst?
Weet u niet zeker of u ingeschreven bent voor een bijeenkomst? Stuur dan een e-mail met uw vraag naar academy@pvdb.nl. Wij reageren zo snel mogelijk.

Hoe kan ik zien of er nog plaats is bij een bijeenkomst?
Als u zich nog kunt inschrijven via het inschrijfformulier, dan zijn er nog plaatsen. Zodra een bijeenkomst volgeboekt is, dan wordt dit vermeld en is de inschrijving geblokkeerd. Indien het mogelijk is u op een wachtlijst te laten plaatsen, staat dit ook vermeld.

Kan ik mijn inschrijving annuleren?
Kunt u onverhoopt niet deelnemen aan de bijeenkomst, dan kunt u kosteloos annuleren door een e-mail te sturen naar academy@pvdb.nl.

Ik heb mij ingeschreven, maar ben verhinderd. Kan een collega mij vervangen?
Ja, dat kan. U kunt uw inschrijving overdragen aan een collega. Stuur hiervoor een e-mail naar academy@pvdb.nl. Vermeld in uw bericht de naam en datum van de bijeenkomst, uw gegevens (naam, functie, bedrijf en plaats) en de gegevens van uw vervanger.

Hoe moet ik betalen?
Na inschrijving krijgt u een factuur toegestuurd naar het e-mail adres dat u op het inschrijfformulier heeft ingevuld. De factuur kunt u via bankoverschrijving betalen.

Kan de tenaamstelling van de factuur afwijken van mijn eigen gegevens?
Ja, dat kan. Vergeet niet om eventueel een betalingskenmerk te vermelden bij ‘Vraag of opmerking’ (als dit van toepassing is binnen uw bedrijf)

Is het mogelijk de digitale factuur direct naar de financiële afdeling te zenden?
Ja, dat is mogelijk. In dat geval dient u bij ‘Vraag of opmerking’ dit verzoek met het e-mail adres van de financiële afdeling te vermelden.

Het inschrijfgeld is betaald, maar toch ontvang ik een betalingsherinnering. Hoe kan dat?
De verwerking van uw betaling in ons deelnemersregistratiesysteem duurt een aantal dagen. Het is dus mogelijk dat uw overschrijving en onze correspondentie elkaar kruisen.

Waar vind ik de hand-outs van een bijeenkomst?
U ontvangt de hand-outs na afloop van de cursus via de e-mail.

Ik ben niet bij de bijeenkomst geweest maar wil wel graag de hand-outs ontvangen. Is dit mogelijk?
Nee, het ontvangen van de hand-outs van een bijeenkomst is voorbehouden aan de deelnemers. Deze informatie is dus niet vrij beschikbaar.

Krijg ik na afloop een certificaat?
Ja, u krijgt na afloop van de cursus een bewijs van deelname uitgereikt.

Helaas, deze cursus is al geweest. Wilt u meer informatie? Neem dan contact op via:

t. 024-3810800

e. academy@pvdb.nl

 

Meer weten over juridische onderwerpen die nu in uw vakgebied spelen?

Ontdek hoe u snel uw actuele juridische expertise naar een hoger level brengt. Direct toepasbaar in de praktijk, zodat u zaken sneller en efficiënter afhandelt.