Hoe om te gaan met prijsstijgingen in de bouw?.

Het eerste kwartaal van 2021 zijn de prijzen van bouwmaterialen de pan uitgerezen. De staalprijzen zijn historisch hoog en de prijzen van hout en grondstoffen voor kunststof en rubber zijn eveneens fors gestegen.

Wat kunt u verwachten?

Aannemers en leveranciers worstelen steeds vaker met de vraag hoe om te gaan met de actuele prijsstijgingen. Zeker als er al prijzen zijn afgesproken voor lopende projecten, is het niet altijd mogelijk om de prijsstijgingen door te berekenen. Dit betekent dat marges worden opgesnoept en projecten mogelijk financieel onder druk komen te staan. Advocaten Bouwrecht, Marloes Beeren en Henk Verschuur gaan dieper in op deze actuele ontwikkelingen tijdens dit webinar.

Dit online webinar wordt verzorgd door:

Marloes (M.L.) Beeren.

Advocaat: Bouw

Henk (H.R.) Verschuur.

Partner: Bouw

  • Digitaal
  • Ongeveer 1 uur
  • Gratis

Stel uw vraag aan Hoe om te gaan met prijsstijgingen in de bouw?.

Ik schrijf me in.

Het live webinar is inmiddels voorbij. Wilt u het webinar graag terugkijken? Vul het formulier hiernaast in en binnen enkele minuten ontvangt u per e-mail een link naar de opnames.

Mogelijk is de automatische e-mail met daarin de link naar het webinar terechtgekomen in de SPAM-filter van uw e-mailprogramma of de map met ongewenste berichten. Wij raden aan om deze instellingen te controleren en ons toe te voegen aan de lijst met vertrouwde afzenders.

Meer weten over juridische onderwerpen die nu in uw vakgebied spelen?

Ontdek hoe u snel uw actuele juridische expertise naar een hoger level brengt. Direct toepasbaar in de praktijk, zodat u zaken sneller en efficiënter afhandelt.

Deel deze pagina: