Opleveren zonder gedoe. Een praktische training voor uitvoerders.

De oplevering is een belangrijk moment, de overdracht van de nieuwbouwwoning. Voor de toekomstige bewoners is dit één van de belangrijkste momenten in hun leven, voor de uitvoerder is het ‘gewoon z’n werk’.

Effectiever communiceren tijdens oplevering

Het komt regelmatig voor dat de oplevering niet zonder problemen verloopt, bijvoorbeeld doordat toekomstige bewoners en uitvoerders ieder hun eigen beleving hebben. Als bouwbedrijf komt u dan voor de (juridische) uitdaging te staan om zoveel mogelijk de goede harmonie te bewaken, maar tegelijkertijd geen afspraken te maken of toezeggingen te doen die de positie van het bouwbedrijf schaden. De training ‘Opleveren zonder gedoe’ is speciaal voor hen en biedt veel eyeopeners. Dankzij de praktische opzet met onder andere trainingsacteur Maarten Tuit leren ze de benodigde vaardigheden en kunnen ze effectiever communiceren.

Succesvol sleutelmoment

De oplevering van een woning of appartement is het sleutelmoment. Letterlijk en figuurlijk. Met de praktische tools in de training ‘Opleveren zonder gedoe’ maken uitvoerders, kopersbegeleiders etc. dit tot een succesvol moment. Zowel voor de toekomstige bewoners als de aannemer.

De training

Deelnemers aan deze training staan over het algemeen liever op de bouw, dan dat ze in een cursuszaal zitten. Daarom is deze training speciaal voor hen ontworpen, met veel praktijkvoorbeelden en humor.

Deelnemers leren in een (1) dag:
 • Vervelende gesprekken en discussies ombuigen
 • De juridische spelregels rondom oplevering
 • Servicegericht zijn zonder dat het geld kost
 • Omgaan met veeleisende bewoners
Een succesvolle training dankzij:
 • Volop praktijkvoorbeelden en humor
 • Rollenspel met trainingsacteur
 • Gastspreker uit de praktijk
 • Praktische checklist om in de auto te bewaren

Folder downloaden

Onze folder met alle informatie over deze training kunt u hier downloaden.

Deze training wordt verzorgd door:

Marloes (M.L.) Beeren.

Advocaat: Bouw

 • Op locatie of kantoor Poelmann van den Broek
 • Van 07:30 tot 16:00 uur
 • 499,- ex btw en klanten krijgen 15% korting

Stel uw vraag aan Mathilda Ariëns.

Mathilda (M.J.) Ariëns.

Ik schrijf me in.

U kunt zich via het formulier aanmelden. Na ontvangst van uw inschrijving ontvangt u een bevestiging en een factuur voor uw administratie. Niks ontvangen? Check uw spam folder.

Voor algemene informatie raadpleeg de cursusvoorwaarden van de PvdB Academy.

Hoe kan ik mij inschrijven voor een bijeenkomst?
Vul het digitale inschrijfformulier in en klik daarna op ‘Aanmelden’.

Hoe weet ik of de inschrijving is gelukt?
Kort nadat u uw inschrijfformulier heeft verzonden, krijgt u een e-mail. Hierin wordt de ontvangst van uw inschrijving bevestigd. Heeft u niks ontvangen? Check uw spamfilter.

Hoe kan ik nagaan of ik sta ingeschreven voor een bijeenkomst?
Weet u niet zeker of u ingeschreven bent voor een bijeenkomst? Stuur dan een e-mail met uw vraag naar academy@pvdb.nl. Wij reageren zo snel mogelijk.

Hoe kan ik zien of er nog plaats is bij een bijeenkomst?
Als u zich nog kunt inschrijven via het inschrijfformulier, dan zijn er nog plaatsen. Zodra een bijeenkomst volgeboekt is, dan wordt dit vermeld en is de inschrijving geblokkeerd. Indien het mogelijk is u op een wachtlijst te laten plaatsen, staat dit ook vermeld.

Kan ik mijn inschrijving annuleren?
Kunt u onverhoopt niet deelnemen aan de bijeenkomst, dan kunt u kosteloos annuleren door een e-mail te sturen naar academy@pvdb.nl.

Ik heb mij ingeschreven, maar ben verhinderd. Kan een collega mij vervangen?
Ja, dat kan. U kunt uw inschrijving overdragen aan een collega. Stuur hiervoor een e-mail naar academy@pvdb.nl. Vermeld in uw bericht de naam en datum van de bijeenkomst, uw gegevens (naam, functie, bedrijf en plaats) en de gegevens van uw vervanger.

Hoe moet ik betalen?
Na inschrijving krijgt u een factuur toegestuurd naar het e-mail adres dat u op het inschrijfformulier heeft ingevuld. De factuur kunt u via bankoverschrijving betalen.

Kan de tenaamstelling van de factuur afwijken van mijn eigen gegevens?
Ja, dat kan. Vergeet niet om eventueel een betalingskenmerk te vermelden bij ‘Vraag of opmerking’ (als dit van toepassing is binnen uw bedrijf)

Is het mogelijk de digitale factuur direct naar de financiële afdeling te zenden?
Ja, dat is mogelijk. In dat geval dient u bij ‘Vraag of opmerking’ dit verzoek met het e-mail adres van de financiële afdeling te vermelden.

Het inschrijfgeld is betaald, maar toch ontvang ik een betalingsherinnering. Hoe kan dat?
De verwerking van uw betaling in ons deelnemersregistratiesysteem duurt een aantal dagen. Het is dus mogelijk dat uw overschrijving en onze correspondentie elkaar kruisen.

Waar vind ik de hand-outs van een bijeenkomst?
U ontvangt de hand-outs na afloop van de cursus via de e-mail.

Ik ben niet bij de bijeenkomst geweest maar wil wel graag de hand-outs ontvangen. Is dit mogelijk?
Nee, het ontvangen van de hand-outs van een bijeenkomst is voorbehouden aan de deelnemers. Deze informatie is dus niet vrij beschikbaar.

Krijg ik na afloop een certificaat?
Ja, u krijgt na afloop van de cursus een bewijs van deelname uitgereikt.

Deze training is nog niet ingepland. Wilt u deze training graag inhouse organiseren? Neem dan contact op via:

t. 024-3810800

e. m.beeren@pvdb.nl of academy@pvdb.nl

Meer weten over juridische onderwerpen die nu in uw vakgebied spelen?

Ontdek hoe u snel uw actuele juridische expertise naar een hoger level brengt. Direct toepasbaar in de praktijk, zodat u zaken sneller en efficiënter afhandelt.