Poelmann van den Broek
Academy

Wet Kwaliteitsborging: hoe gaat dat in zijn werk?.

Het lijkt toch echt te gaan gebeuren: de Wet Kwaliteitsborging wordt per 1 januari aanstaande ingevoerd. Dit heeft verstrekkende gevolgen voor de bouw. Bouw- en woningtoezicht verdwijnt – in plaats daarvan komen (private) kwaliteitsborgers. Tijdens dit webinar schuift adviseur Wkb en kwaliteitsborger Kees Hootsen (Bouw & Borging Consulting) aan en vertelt hij hoe zijn werk eruitziet en komt te zien.

Wat kunt u verwachten?

In dit webinar geven Juuk Hulshof, Floris Pels Rijcken, Jarl van Sonsbeek en Kees Hootsen (Bouw & Borging Consulting) een:

  • Duidelijke weergave van de wijzigingen die de Wkb met zich meebrengt;
  • Vooruitblik op mogelijke problemen na inwerktreding;
  • Een kijkje in de keuken van een kwaliteitsborger; en
  • Praktische tips om mogelijke problemen voor te zijn.

Doel webinar

Verduidelijken van de Wet Kwaliteitsborging vanuit een juridisch en praktisch perspectief. Onze advocaten gaan in dit webinar in op de mogelijke problemen die rijzen na de inwerktreding en hoe (met name) aannemers zich daar tegen kunnen wapenen.

Kees Hootsen (Bouw & Borging Consulting) zal als adviseur Wkb en kwaliteitsborger duidelijkheid verschaffen over zijn rol in het bouwproces: wat houdt een kwaliteitsborger bezig? Wat valt onder zijn taak (en wat ook niet)?

Doelgroep

Iedereen die te maken heeft met de bouw(voorbereiding).

Met name:

  • (onder)aannemers;
  • bedrijfsjuristen;
  • opdrachtgevers; en
  • projectontwikkelaars.

Dit webinar werd verzorgd door:

Juuk (J.J.H.) Hulshof.

Salary Partner Omgeving en Projectontwikkeling

Jarl (J.) van Sonsbeek.

Advocaat Bouw

  • Het live webinar is voorbij. U kunt de opname downloaden.

Stel uw vraag aan Mathilda Ariëns.

Mathilda (M.J.) Ariëns.

Opname bekijken..

Het webinar is inmiddels voorbij. Wilt u de opname bekijken? Vul het formulier hiernaast in en binnen enkele minuten ontvangt u deze per e-mail.

Mogelijk is de automatische bevestiging van uw aanmelding terechtgekomen in de SPAM-filter van uw e-mailprogramma of de map met ongewenste berichten. Wij raden aan om deze instellingen te controleren en ons toe te voegen aan de lijst met vertrouwde afzenders.

Voor algemene informatie raadpleeg de cursusvoorwaarden van de PvdB Academy.

Meer weten over juridische onderwerpen die nu in uw vakgebied spelen?

Ontdek hoe u snel uw actuele juridische expertise naar een hoger level brengt. Direct toepasbaar in de praktijk, zodat u zaken sneller en efficiënter afhandelt.

Deel deze pagina: