Tools

Check of de huur die u betaalt of ontvangt voor uw bedrijfsruimte kan worden aangepast

  25x      < 1 min      2 September 2022

Vermoedt u dat de huur die u betaalt of ontvangt voor uw bedrijfsruimte hoger of lager is dan de huur die ondernemers voor omringende panden betalen of ontvangen?

Een eerste mogelijkheid is dan om gezamenlijk in overleg te gaan om af te tasten of de huurprijs neer- of opwaarts kan worden aangepast. Maar wat als partijen er samen niet uitkomen? Het belang van een ‘eerlijke’ huurprijs is voor beide partijen vanzelfsprekend.

Met behulp van de volgende vragen krijgt u aan de hand van enkele belangrijke criteria een indruk hoe u een huurprijsaanpassing kunt realiseren en of dit in uw situatie kans van slagen heeft.

Is de huur van uw bedrijfsruimte te hoog? Onze gespecialiseerde advocaten vastgoed & huur hebben een handige tool opgesteld waarmee u berekent of de hoogte van uw huur klopt.

Is de huur van uw bedrijfsruimte te hoog?

Heeft u nog vragen naar aanleiding van de berekening? Neem dan contact op met onze gespecialiseerde advocaten vastgoed & huur. Zij helpen u graag verder.


Lees ook


Stuur uw reactie of vraag:


  • Uw reactie wordt niet online geplaatst. U kunt erop vertrouwen dat wij uw persoonlijke gegevens verwerken volgens onze privacy policy.

Als professional blijft u met onze nieuwsbrief altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.