Nieuws

Mixing business with pleasure: ons bezoek aan PROVADA was ook dit jaar weer het beste van beide

  629x      < 1 min      7 juni 2018

Als er iets is wat we bij Poelmann van den Broek ontzettend hoog in het vaandel hebben staan, dan is het goed en prettig contact met onze klanten. Dat weten onze klanten als de beste. Op het moment dat we dat ook nog eens kunnen combineren met de laatste trends en innovaties op vastgoedgebied, dan hoeven we daar natuurlijk niet lang over na te denken. Daarom brachten we ook dit jaar met een aantal collega’s een bezoek aan PROVADA in de RAI in Amsterdam.

Ondanks de enorme omvang van PROVADA draagt de beurs een ontspannen, informele sfeer. Juist daardoor ontstaan de prettigste gesprekken: even een praatje maken met elkaar, samen een drankje drinken, het zorgt ervoor dat we elkaar even op een andere manier spreken. Gezellig? Dat zeker, maar we waren er natuurlijk ook voor zakelijke inspiratie.

Het thema van de beurs, Educate – Innovate – Integrate, bood ons inzichten in hoe vastgoed vernieuwt. Actuele ontwikkelingen werden besproken en duurzame initiatieven werden gepresenteerd. Het afgelopen jaar werd besproken, maar we kijken natuurlijk ook vooruit: waar liggen uitdagingen voor het komende jaar? Alle inspiratie nemen wij vervolgens weer mee terug naar kantoor en vertalen op juridisch gebied naar de projecten van onze klanten.

Ook dit jaar bracht ons bezoek aan PROVADA inzichten en inspiratie waar we in ons dagelijks werk veel mee kunnen doen. We kijken terug op een geslaagde dag en verheugen ons alweer op volgend jaar.


Lees ook


Stuur David uw reactie of vraag:


  • Uw reactie wordt niet online geplaatst. U kunt erop vertrouwen dat wij uw persoonlijke gegevens verwerken volgens onze privacy policy.

Als professional blijft u met onze nieuwsbrief altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.