Nieuws

Poelmann van den Broek benoemt vierde Salary Partner

  726x      < 1 min      17 June 2019

Per 1 juli wordt Arjan Loo bij Poelmann van den Broek aangesteld als Salary Partner. Arjan is sinds 2010 werkzaam als advocaat bestuursrecht binnen servicegebied Omgeving en Overheid bij het kantoor dat al ruim 40 jaar bestaat. Zijn werkzaamheden richten zich voornamelijk op de branches Bouw & Vastgoed en Retail. Ook is hij actief bij verschillende vakverenigingen. Zo weet hij precies wat er speelt in de markt waarin zijn klanten actief zijn, om hen zo het beste te kunnen adviseren. Door de toetreding van Arjan breidt het aantal Salary Partners uit naar vier.

Arjan Loo

Ik ben erg trots op mijn benoeming tot Salary Partner. Een blijk van wederzijds commitment met een uitermate gedreven en professionele organisatie. Ik zie in mijn benoeming een mooie kans om onze vastgoedservicegebieden nog beter op de kaart te zetten. De nuchtere en pragmatische insteek die mij als persoon kenmerken, lenen zich daarnaast goed om ook binnen de organisatie te verbinden.

Rudi Minkhorst, partner en bestuurder

Arjan is al jaren een rots in de branding die altijd klaar staat om klanten snel een praktisch advies te geven. Wij zien hem als een goede versterking van ons team partners dat invulling geeft aan de toekomst van Poelmann van den Broek.


Lees ook


Stuur Arjan uw reactie of vraag:


  • Uw reactie wordt niet online geplaatst. U kunt erop vertrouwen dat wij uw persoonlijke gegevens verwerken volgens onze privacy policy.

Als professional blijft u met onze nieuwsbrief altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.