Kennis

Rechtszaak als verdienmodel

  248x      < 1 min      6 juli 2018
Ook gepubliceerd in Advocatenblad

In het advocatenblad (een uitgave van de Nederlandse Orde van Advocaten) van 5 juni 2018 werd onze collega Erik Jansen als expert in complexe incassozaken geïnterviewd over zijn ervaringen met procesfinanciering. Procesfinanciering maakt het mogelijk dat vorderingen worden geïncasseerd die anders wellicht afgeboekt zouden worden, omdat de eigenaar van de vordering niet bereid of in staat is om de kosten van die invordering te dragen. Op die manier kan procesfinanciering dus bijdragen aan het resultaat van de onderneming. Bovendien is het een aanwinst voor de rechtspraktijk dat voorkomen wordt dat de debiteur wegkomt met zijn niet-betalen.

Heeft u ook een vordering op een derde, waarvan u zich afvraagt of u die vordering (nog) wel kan incasseren? Vraagt u zich af wat de mogelijkheden van procesfinanciering voor u zijn? Vraagt het Erik Jansen via e.jansen@pvdb.nl of 024-3810846.


Advocatenblad 2018-05 Erik Jansen advocaat Poelmann van den Broek - Rechtszaak als verdienmodel

Lees ook


Stuur Erik uw reactie of vraag:


  • Uw reactie wordt niet online geplaatst. U kunt erop vertrouwen dat wij uw persoonlijke gegevens verwerken volgens onze privacy policy.
  • Hidden

Als professional blijft u met onze nieuwsbrief altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.