Nieuws

Reinier Pijls wordt benoemd tot salary partner bij Poelmann van den Broek

  111x      < 1 min      16 december 2021

Per 1 januari wordt Reinier Pijls bij Poelmann van den Broek aangesteld als salary partner. Reinier werkt sinds 2010 als advocaat en is gespecialiseerd in financiering & zekerheden en herstructurering & faillissementen. Hij heeft een gecombineerde advies- en procespraktijk, waarbij hij met name procedeert op het gebied van bestuurdersaansprakelijkheid en schuldeisersbenadeling. Daarnaast wordt hij regelmatig benoemd tot curator in faillissementen door de rechtbank Gelderland.

Praktijk financiering & zekerheden uitbouwen

“Ik ben heel trots op mijn benoeming tot salary partner. Vanaf het eerste moment heb ik me thuis gevoeld bij Poelmann van den Broek en prettig samengewerkt met gedreven en professionele collega’s voor mooie klanten. De benoeming tot salary partner beschouw ik als een blijk van wederzijds vertrouwen en commitment. Ik kijk er naar uit om de servicegebieden waarin ik werk nog meer op de kaart te zetten en verder uit te bouwen.”, aldus Reinier.

Ruimte voor talent

Arjan Stuij (directeur): “Wij zijn er trots op dat ons team van salary partners opnieuw wordt versterkt met Reinier. Reinier is een gedreven advocaat met veel ervaring. Ons kantoor maakt hiermee wederom een stap richting de toekomst, waar alle ruimte zal zijn voor jong talent.”

Advocatenkantoor voor bouw, vastgoed, retail, techbedrijven en maakindustrie.

Met 31 gespecialiseerde advocaten is Poelmann van den Broek, gevestigd in Nijmegen, thuis in de bedrijfstakken waarin haar klanten opereren. Of het nou gaat om bouw, vastgoed, technische (productie)bedrijven of retail, de klant heeft de meest geschikte advocaat als aanspreekpunt die beschikt over een compleet team met diverse expertises. Het kantoor onderscheidt zich met een praktische aanpak en korte, concrete adviezen, in begrijpelijke taal. Al ruim 45 jaar.


Lees ook


Stuur Reinier uw reactie of vraag:


  • Uw reactie wordt niet online geplaatst. U kunt erop vertrouwen dat wij uw persoonlijke gegevens verwerken volgens onze privacy policy.

Als professional blijft u met onze nieuwsbrief altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.