Tarieven

Open en transparant.

Als ondernemer weet u graag waar u aan toe bent. Wij begrijpen dat. Daarom geven wij u helder inzicht in de kosten die we u in rekening brengen. De kosten zijn gebaseerd op reële uurtarieven waarbij alle ‘kantoorkosten’ al zijn inbegrepen. Bovendien brengen we alleen tijd in rekening die we effectief aan uw zaak hebben besteed. Netjes verantwoord en gespecificeerd. Dus geen onaangename verrassingen. Dat is open en transparant zaken doen.

Onze tarieven en prijsvarianten.

Hieronder kunt u meer informatie terugvinden over onze tarieven en prijsvarianten.

Wij werken met verschillende uurtarieven. De hoogte wordt bepaald door de senioriteit van de advocaat. Welke advocaat we inzetten, hangt af van de complexiteit van de zaak en uw persoonlijke wensen. We maken hoe dan ook vooraf duidelijke afspraken met u.
  • (salary) partner: € 390 per uur
  • senior advocaat: € 345 per uur
  • medior advocaat: € 295 per uur
  • junior advocaat: € 235 per uur
  • senior juridisch medewerker: € 175 per uur
  • juridisch medewerker: € 135 per uur
Alle genoemde tarieven zijn exclusief btw. In sommige gevallen kunnen we ook één vast uurtarief aanbieden voor alle advocaten die in uw dossier werken. In overleg met u kiezen we dan de advocaat/advocaten die het beste past/passen bij de complexiteit van de zaak. Moet uw opdracht binnen korte tijd worden afgerond? Dan werken wij ’s avonds en in het weekend voor u door. Daarbij berekenen we wel een opslag ten opzichte van het normale uurtarief.
In bepaalde gevallen kunnen wij voor u een vaste prijsafspraak maken (een zogeheten fixed fee). Voorwaarde is dat onze advocaten vooraf goed kunnen inschatten hoeveel werk er in uw opdracht gaat zitten.
In Nederland zijn ‘success fees’ binnen de advocatuur verboden. Wel kunnen we in sommige gevallen op basis van vooraf vastgestelde criteria − zoals de uitkomst van een onderhandeling of procedure − een hoger of juist lager uurtarief afspreken.
Heeft u veel juridische vragen die kort kunnen worden behandeld? Dan is een abonnement een goede optie. Onze advocaten geven u dan mondeling een bondig advies. Pas wanneer nader onderzoek of verdieping nodig is, maken we aanvullende afspraken.
Met mijn abonnement kan ik altijd even mijn advocaat bellen en telefonisch juridische tips krijgen.

Meer weten?

Bent u benieuwd naar onze mensen of wilt u
graag in contact komen met ons?