Werken bij
Poelmann van den Broek.

Poelmann van den Broek is een open en informeel advocatenkantoor. Wij lopen bij elkaar naar binnen en werken veelvuldig in teams waarin we de expertise van meerdere disciplines bundelen en veel van elkaar leren. Samen vormen we een mooie mix van nieuw en ervaren.
Ons werk doen we met hart en ziel.

Daarom wil je bij dit
advocatenkantoor werken.

Werken aan uitdagende zaken

Onze klanten zijn ondernemers en jij zult werken aan uitdagende zaken.

Goede werk-privé balans

In gesprek zorgen we voor een ideale situatie. Ontspanning op werk, vitaliteit, parttime en thuiswerken krijgen allen aandacht.

Vitaliteit op de werkvloer

Deelname aan sportieve en sociale activiteiten, zowel binnen als buiten kantoor, wordt van harte aangemoedigd. Want actief zijn werkt beter.

Persoonlijke ontwikkeling

Alle medewerkers zijn even belangrijk en iedereen mag zichzelf zijn. Wij streven ernaar om jou te laten excelleren waar je goed in bent en wat je leuk vindt om te doen.

Kijkje achter de schermen

Rondje Poelmann van den Broek.

Leer ons beter kennen.

Uitgelichte vacatures.

Bekijk ook alle vacatures »

 • Team assistent / Juridisch secretaresse Arbeid en onderwijs

  Voor ons servicegebied Arbeid en onderwijs zijn wij op zoek naar een junior team assistent/secretaresse. Ben jij geïnteresseerd in het reilen en zeilen binnen een advocatenkantoor? Ben jij een echte ontzorger, maar ben jij ook bereid initiatief en verantwoordelijkheid te nemen? Dan zijn wij op zoek naar jou!
 • Team assistent / Juridisch secretaresse Omgeving en projectontwikkeling

  Voor ons servicegebied Omgeving en projectontwikkeling zijn wij op zoek naar een team assistent/juridisch secretaresse. Ben jij geïnteresseerd in het reilen en zeilen binnen een advocatenkantoor? Ben jij een echte ontzorger, maar ben jij ook bereid initiatief en verantwoordelijkheid te nemen? Dan zijn wij op zoek naar jou!
 • Personeels- en salarisadministrateur

  Voor ons kantoor zijn wij op zoek naar een personeels- en salarisadministrateur. In deze veelzijdige en afwisselende functie verzorg je het gehele administratieve proces (van A tot Z) op het gebied van in- door- en uitstroom van medewerkers inclusief de uitvoering van de salarisadministratie in Visma.net. Hierbij werk je nauw samen met onze HR-adviseur; jullie zijn als team het aanspreekpunt voor onze medewerkers voor HR gerelateerde onderwerpen en vragen. Ben je representatief, heb je klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan en ben je graag het visitekaartje van kantoor? Dan zijn wij op zoek naar jou!
 • Advocaat omgevingsrecht (fulltime / parttime)

  Sta jij open voor een nieuwe stap in jouw carrière? Wil jij graag werken bij een informeel kantoor, met aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling en ambities? Voor ons servicegebied Omgeving en Projectontwikkeling zijn we op zoek naar een advocaat-medewerker met enkele jaren werkervaring (3-7 jaar) op het gebied van het omgevingsrecht.
  WO
  Fulltime, Parttime
  Meer over deze vacature »
 • Open vacature advocaat

  Wil je graag werken als advocaat bij Poelmann van de Broek, maar is er op dit moment geen passende vacature voor jou? We maken graag kennis met ambitieuze advocaten die zich willen ontwikkelen tot specialist, maar ook met ervaren professionals die hun eigen praktijk willen opbouwen.

Heb je nog vragen?

Kom jij ons team versterken? Poelmann van den Broek is een werkgever die gelijke kansen biedt aan iedereen en zet zich dan ook maximaal in voor de gelijkheid van kansen op de arbeidsmarkt.

Wij zijn er namelijk van overtuigd dat we tot de mooiste resultaten komen als we verschillende persoonlijkheden, perspectieven en achtergronden samenbrengen. Om iedereen een gelijk kans te geven worden alle sollicitaties intern anoniem verspreid.

Sanne Ahlers-Elsman
Personeels- en
salarisadministratie
024-3810808