Werken bij
Poelmann van den Broek.

Poelmann van den Broek is een open en informeel advocatenkantoor. Wij lopen bij elkaar naar binnen en werken veelvuldig in teams waarin we de expertise van meerdere disciplines bundelen en veel van elkaar leren. Samen vormen we een mooie mix van nieuw en ervaren.
Ons werk doen we met hart en ziel.

Daarom wil je bij dit
advocatenkantoor werken.

Werken aan uitdagende zaken

Onze klanten zijn ondernemers en jij zult werken aan uitdagende zaken.

Goede werk-privé balans

In gesprek zorgen we voor een ideale situatie. Ontspanning op werk, vitaliteit, parttime en thuiswerken krijgen allen aandacht.

Vitaliteit op de werkvloer

Deelname aan sportieve en sociale activiteiten, zowel binnen als buiten kantoor, wordt van harte aangemoedigd. Want actief zijn werkt beter.

Persoonlijke ontwikkeling

Alle medewerkers zijn even belangrijk en iedereen mag zichzelf zijn. Wij streven ernaar om jou te laten excelleren waar je goed in bent en wat je leuk vindt om te doen.

Kijkje achter de schermen

Rondje Poelmann van den Broek.

Leer ons beter kennen.

Uitgelichte vacatures.

Bekijk ook alle vacatures »

 • Advocaat Vastgoed en huur

  Voor ons servicegebied Vastgoed en huur zijn we op zoek naar een advocaat-medewerker met 4 tot 6 jaar ervaring. Ben jij gespecialiseerd in het civiele vastgoedrecht of heb je de ambitie om je daarin te specialiseren? Dan zijn we per direct op zoek naar jou!
 • Allround juridisch secretaresse

  Ben jij een ervaren secretaresse en staat kwaliteit bij jou hoog in het vaandel? Dan zijn wij op zoek naar jou!
  MBO / HBO
  Fulltime, Parttime
  Meer over deze vacature »
 • Team assistent / Juridisch secretaresse Ondernemen

  Voor het servicegebied Ondernemen zijn we op zoek naar een team assistent / juridisch secretaresse. Ben jij geïnteresseerd in de werking en inhoud van een advocatenpraktijk en denk je daarin ook graag mee? Ben je ambitieus en wil je elke dag het beste voor onze klanten? Dan zijn wij per direct op zoek naar een team assistent zoals jij!
  MBO / HBO
  Parttime
  Meer over deze vacature »

Heb je nog vragen?

Kom jij ons team versterken? Poelmann van den Broek is een werkgever die gelijke kansen biedt aan iedereen en zet zich dan ook maximaal in voor de gelijkheid van kansen op de arbeidsmarkt. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat we tot de mooiste resultaten komen als we verschillende persoonlijkheden, perspectieven en achtergronden samenbrengen.

Anouk van Baal a.vanbaal@pvdb.nl
HR Adviseur 024-3810807