Werken bij
Poelmann van den Broek.

Poelmann van den Broek is een open en informeel advocatenkantoor. Wij lopen bij elkaar naar binnen en werken veelvuldig in teams waarin we de expertise van meerdere disciplines bundelen en veel van elkaar leren. Samen vormen we een mooie mix van nieuw en ervaren.
Ons werk doen we met hart en ziel.

Daarom wil je bij dit
advocatenkantoor werken.

Werken aan uitdagende zaken

Onze klanten zijn ondernemers en jij zult werken aan uitdagende zaken.

Goede werk-privé balans

In gesprek zorgen we voor een ideale situatie. Ontspanning op werk, vitaliteit, parttime en thuiswerken krijgen allen aandacht.

Vitaliteit op de werkvloer

Deelname aan sportieve en sociale activiteiten, zowel binnen als buiten kantoor, wordt van harte aangemoedigd. Want actief zijn werkt beter.

Persoonlijke ontwikkeling

Alle medewerkers zijn even belangrijk en iedereen mag zichzelf zijn. Wij streven ernaar om jou te laten excelleren waar je goed in bent en wat je leuk vindt om te doen.

Kijkje achter de schermen

Rondje Poelmann van den Broek.

Leer ons beter kennen.

Uitgelichte vacatures.

Bekijk ook alle vacatures »

 • Brand & Business developer

  Wil jij jouw commerciële talenten graag inzetten om ons merk Poelmann van den Broek en daarmee onze marktpositie te versterken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Een enthousiaste Brand & Business developer met een frisse blik die voor 28-40 uur per week ons team komt versterken. Word jij onze nieuwe collega?
  HBO / WO
  Fulltime, Parttime
  Meer over deze vacature »
 • Team assistent / Juridisch secretaresse Ondernemen

  Voor het servicegebied Ondernemen zijn we op zoek naar een team assistent / juridisch secretaresse. Ben jij geïnteresseerd in de werking en inhoud van een advocatenpraktijk en denk je daarin ook graag mee? Ben je ambitieus en wil je elke dag het beste voor onze klanten? Dan zijn wij per direct op zoek naar een team assistent zoals jij!
  MBO / HBO
  Parttime
  Meer over deze vacature »
 • Advocaat Omgevingsrecht

  Voor ons servicegebied Omgeving en Projectontwikkeling zijn we op zoek naar een medior advocaat-medewerker met enkele jaren werkervaring (3-7 jaar) op het gebied van het omgevingsrecht.
 • Juridisch medewerker commerciële contracten, IE en IT

  Voor ons team commerciële contracten, IE en IT zijn wij op zoek naar een juridisch medewerker die de ambitie heeft door te groeien tot gespecialiseerd advocaat. Ben jij leergierig en een echte teamplayer? Dan zijn wij op zoek naar jou!
 • Advocaat Bouw

  Voor ons servicegebied Bouw zijn we op zoek naar een (gevorderde) advocaat-stagiair(e) of (beginnend) advocaat-medewerker met 3 tot 6 jaar ervaring. Ben jij gespecialiseerd in het civiele bouwrecht of heb je de ambitie om je daarin te specialiseren? Dan zijn we per direct op zoek naar jou!
  Medior
  Fulltime
  Meer over deze vacature »
 • Advocaat-stagiair(e) Bouw

  Heb je een voorliefde voor het bouwrecht? Wil jij je carrière starten bij een kantoor waar je meteen dicht op de zaken kunt zitten? Dan maakt ons team graag kennis met jou! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste advocaat-stagiair(e) om de praktijk verder uit te breiden. Je draait vanaf het begin volwaardig mee en krijgt al snel je eigen verantwoordelijkheden.
  Starter
  Fulltime
  Meer over deze vacature »

Heb je nog vragen?

Kom jij ons kantoor versterken? Ons werk doen we met hart en ziel. Alle medewerkers zijn even belangrijk en iedereen mag zichzelf zijn.

Anouk van Baal a.vanbaal@pvdb.nl
HR Adviseur 024-3810807