Werken bij
Poelmann van den Broek.

Poelmann van den Broek is een open en informeel advocatenkantoor. Wij lopen bij elkaar naar binnen en werken veelvuldig in teams waarin we de expertise van meerdere disciplines bundelen en veel van elkaar leren. Samen vormen we een mooie mix van nieuw en ervaren.
Ons werk doen we met hart en ziel.

Daarom wil je bij dit
advocatenkantoor werken.

Werken aan uitdagende zaken

Onze klanten zijn ondernemers en jij zult werken aan uitdagende zaken.

Goede werk-privé balans

In gesprek zorgen we voor een ideale situatie. Ontspanning op werk, vitaliteit, parttime en thuiswerken krijgen allen aandacht.

Vitaliteit op de werkvloer

Deelname aan sportieve en sociale activiteiten, zowel binnen als buiten kantoor, wordt van harte aangemoedigd. Want actief zijn werkt beter.

Persoonlijke ontwikkeling

Alle medewerkers zijn even belangrijk en iedereen mag zichzelf zijn. Wij streven ernaar om jou te laten excelleren waar je goed in bent en wat je leuk vindt om te doen.

Kijkje achter de schermen

Rondje Poelmann van den Broek.

Leer ons beter kennen.

Uitgelichte vacatures.

Bekijk ook alle vacatures »

 • Advocaat-stagiair Ondernemingsrecht

  Heb je een voorliefde voor het insolventierecht? Wil jij je carrière starten bij een kantoor waar je meteen dicht op de zaken kunt zitten? Dan maakt ons team graag kennis met jou! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste advocaat-stagiair om de praktijk verder uit te breiden. Je draait vanaf het begin volwaardig mee en krijgt al snel je eigen verantwoordelijkheden.
  Starter
  Fulltime
  Meer over deze vacature »
 • Team assistent / Juridisch secretaresse Vennootschap & Onderneming

  Voor ons servicegebied Vennootschap & Onderneming zijn wij op zoek naar een team assistent/juridisch secretaresse. Ben jij geïnteresseerd in het reilen en zeilen binnen een advocatenkantoor? Ben jij een echte ontzorger, maar ben jij ook bereid initiatief en verantwoordelijkheid te nemen? Dan zijn wij op zoek naar jou!
  MBO / HBO
  Parttime
  Meer over deze vacature »
 • Advocaat Vastgoed en huur

  Voor ons servicegebied Vastgoed en huur zijn we op zoek naar een advocaat-medewerker met minimaal 4 jaar ervaring. Ben jij gespecialiseerd in het civiele vastgoedrecht of heb je de ambitie om je daarin te specialiseren? Dan zijn we per direct op zoek naar jou!
 • Allround juridisch secretaresse

  Ben jij een ervaren secretaresse en staat kwaliteit bij jou hoog in het vaandel? Dan zijn wij op zoek naar jou!
  MBO / HBO
  Fulltime, Parttime
  Meer over deze vacature »

Heb je nog vragen?

Kom jij ons team versterken? Poelmann van den Broek is een werkgever die gelijke kansen biedt aan iedereen en zet zich dan ook maximaal in voor de gelijkheid van kansen op de arbeidsmarkt. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat we tot de mooiste resultaten komen als we verschillende persoonlijkheden, perspectieven en achtergronden samenbrengen. Om iedereen een gelijk kans te geven worden alle sollicitaties intern anoniem verspreid.

Anouk van Baal a.vanbaal@pvdb.nl
HR Adviseur 024-3810807