Poelmann van den Broek
Academy

Bouwen en ontwikkelen onder de Omgevingswet.

De Omgevingswet bundelt in één wet alle wetten voor de (fysieke) leefomgeving. De wetgever is van mening dat het omgevingsrecht daarmee inzichtelijker wordt voor burgers, ondernemers en overheden: minder regels en meer ruimte voor initiatieven. De verwachting is dat de Omgevingswet op 1 januari 2024 in werking zal treden. De tijd is dan ook aangebroken om u in deze nieuwe wetgeving te verdiepen.

Wat kunt u verwachten?

In deze cursus wordt u in vogelvlucht meegenomen in de Omgevingswet en daarmee samenhangende regelgeving. U verkrijgt inzicht in de achtergronden en uitgangspunten bij de totstandkoming van deze regelgeving, waarbij een zo praktisch mogelijke vertaling naar uw dagelijkse praktijk wordt gemaakt. Aandacht zal onder meer worden besteed aan het omgevingsplan, het verkrijgen van vergunningen, flexibiliteitsmogelijkheden in planontwikkeling, procedureverloop en overgangsrecht.

Doel cursus

Na afloop bent u goed voorbereid op de komst van de Omgevingswet en heeft u het nodige inzicht verkregen waar u mee te maken zult krijgen. Uiteraard krijgt u ook de nodige tips & tricks aangereikt, waar u in de praktijk mee aan de slag kunt.

Doelgroep

Projectleiders, ontwikkelaars, acquisiteurs, directie, management, bedrijfsjuristen binnen de vastgoedbranche. Het niveau van deze cursus is gevorderd.

Locatie, duur en kosten

Kantoor Poelmann van den Broek advocaten, Wijchenseweg 10 in Nijmegen. De cursus duurt 2,5 uur en kost € 295,-.

Deze cursus wordt verzorgd door:

Juuk (J.J.H.) Hulshof.

Advocaat: Omgeving en Projectontwikkeling

Rudi (R.J.H.) Minkhorst.

Partner en bestuurder: Omgeving en Projectontwikkeling

Caspar (C.J.H.) Delissen.

Advocaat Omgeving en Projectontwikkeling

  • Deze cursus is inhouse en op maat mogelijk
  • Op aanvraag
  • 2,5 uur
  • € 295,-
  • Niveau: Gevorderd

Stel uw vraag aan Mathilda Ariëns.

Mathilda (M.J.) Ariëns.

Ik wil deze cursus volgen.

Mogelijk is de automatische e-mail met daarin de link naar het webinar terechtgekomen in de SPAM-filter van uw e-mailprogramma of de map met ongewenste berichten. Wij raden aan om deze instellingen te controleren en ons toe te voegen aan de lijst met vertrouwde afzenders.

Voor algemene informatie raadpleeg de cursusvoorwaarden van de PvdB Academy.

Hoe moet ik betalen?
Na inschrijving krijgt u een factuur toegestuurd naar het e-mail adres dat u op het inschrijfformulier heeft ingevuld. De factuur kunt u via bankoverschrijving betalen.

Kan de tenaamstelling van de factuur afwijken van mijn eigen gegevens?
Ja, dat kan. Vergeet niet om eventueel een betalingskenmerk te vermelden bij ‘Vraag of opmerking’ (als dit van toepassing is binnen uw bedrijf)

Is het mogelijk de digitale factuur direct naar de financiële afdeling te zenden?
Ja, dat is mogelijk. In dat geval dient u bij ‘Vraag of opmerking’ dit verzoek met het e-mail adres van de financiële afdeling te vermelden.

Het inschrijfgeld is betaald, maar toch ontvang ik een betalingsherinnering. Hoe kan dat?
De verwerking van uw betaling in ons deelnemersregistratiesysteem duurt een aantal dagen. Het is dus mogelijk dat uw overschrijving en onze correspondentie elkaar kruisen.

<strong><span style=”font-size: 11pt;”><em>Waar vind ik de hand-outs van een bijeenkomst?</em></span></strong>
<span style=”font-size: 11pt;”>U ontvangt de hand-outs na afloop van de cursus via de e-mail.</span>

<strong><span style=”font-size: 11pt;”><em>Ik ben niet bij de bijeenkomst geweest maar wil wel graag de hand-outs ontvangen. Is dit mogelijk?</em></span></strong>
<span style=”font-size: 11pt;”>Nee, het ontvangen van de hand-outs van een bijeenkomst is voorbehouden aan de deelnemers. Deze informatie is dus niet vrij beschikbaar.</span>

<span style=”font-size: 11pt;”><em><strong>Krijg ik na afloop een certificaat?</strong>
</em>Ja, u krijgt na afloop van de cursus een bewijs van deelname uitgereikt.</span>

Deze cursus is afgelopen. Wilt u deze cursus in house of op maat? Neem dan contact met ons op.

t. 024-3810806

e. academy@pvdb.nl

Meer weten over juridische onderwerpen die nu in uw vakgebied spelen?

Ontdek hoe u snel uw actuele juridische expertise naar een hoger level brengt. Direct toepasbaar in de praktijk, zodat u zaken sneller en efficiënter afhandelt.

Deel deze pagina: