IT
Domeinnamen

Dé perfecte domeinnaam zeker stellen voor uw organisatie?
Onze advocaten beschermen uw belangen.

Iedere domeinnaam wordt maar één keer uitgegeven. Daarmee is het een belangrijk instrument in de online strategie van een organisatie. In de wet zijn geen regels over domeinnamen terug te vinden. Het is daarmee echter nog geen vrij spel. Onze advocaten beschermen uw belangen als u te maken heeft met geschillen over domeinnamen. Wanneer maakt een domeinnaam inbreuk op de rechten van een ander, zoals een handelsnaam of merkenrecht? Waar moet ik rekening mee houden bij de registratie van een domeinnaam?

Onze advocaten weten welke juridische risico’s er spelen bij domeinnamen.

Als gespecialiseerde advocaten voor ondernemers begrijpen we waar u heen wilt. We weten welke risico’s spelen bij het registreren of verdedigen van een domeinnaam en kijken meerdere stappen vooruit. Wij spreken uw taal. U krijgt geen ellenlange juridische teksten, maar praktisch advies met een heldere onderbouwing.

Wij weten welke tactiek leidt naar winst

Bij tegenstrijdige belangen en discussie over een domeinnaam staat uw belang voorop. Uiteraard zoeken wij altijd naar een minnelijke oplossing. Is procederen de enige optie, dan weten we uit ervaring welke tactiek leidt naar winst. 

Wij helpen u o.a. bij:
  • Registratie van domeinnamen
  • Inbreuk van domeinnamen op merken of handelsnamen of vice versa
  • Overdracht van domeinnamen
  • Geschillen met betrekking tot domeinnamen

Vooraf maken we glashelder hoe we samenwerken en wat de kosten zijn.

Snel duidelijkheid.

Wilt u juridisch advies, laat het ons weten. U wordt dezelfde dag teruggebeld door een van onze advocaten gespecialiseerd in domeinnamen. Met onze kennis en ervaring in uw branche hebben we uw situatie snel in beeld. Zo krijgt u in dit eerste gesprek direct helderheid over de juridische kansen en uitdagingen. Samen bespreekt u wat de mogelijke vervolgstappen kunnen zijn en wat de advocaat hierbij voor u kan doen. Zo weet u vooraf precies waar u aan toe bent.

Klant aan het woord.

Neem contact op.

Wilt u bij het registreren of verdedigen van een domeinnaam zeker weten dat uw belangen optimaal zijn beschermd?
Neem gerust contact op en laat u persoonlijk informeren over gevolgen en mogelijkheden.

Onze advocaten staan voor u klaar.