IT
E-commerce

Excelleren met e-commerce?
Wij helpen u met alle juridische aspecten.

E-commerce is voor veel ondernemingen van levensbelang. In de strijd om de gunst van de klant zijn er regels die hem beschermen. Is uw klant een consument, dan heeft u te maken met dwingendrechtelijke regelgeving. Zo kan hij de overeenkomst vernietigen als u als aanbieder onvoldoende informeert over het product, het bestelproces en de wijze van betaling. Bij B2B heeft u wat meer flexibiliteit. Hoe voldoe ik aan de wettelijke informatieplicht? Hoe richt ik het bestelproces online op de juiste manier in? Hoe verklaar ik mijn algemene voorwaarden van toepassing?

Onze advocaten weten welke juridische risico’s er spelen bij e-commerce.

Als gespecialiseerde advocaten voor ondernemers denken ook wij in termen als de juiste customer journey. We weten welke risico’s er spelen bij online verkopen en kijken meerdere stappen vooruit. Wij spreken uw taal. U krijgt geen ellenlange juridische teksten, maar praktisch advies met een heldere onderbouwing.

Wij weten welke tactiek leidt naar winst

Bij tegenstrijdige belangen en discussies over afspraken staat uw belang altijd voorop. Daarom gaan we bij voorkeur voor een elegant akkoord, zodat de relatie constructief blijft. Is procederen de enige optie, dan weten we uit ervaring welke tactiek leidt naar winst. 

Wij helpen u o.a. bij:
 • Inrichting van het bestelproces
 • Review van algemene voorwaarden
 • Online gebruik van algemene voorwaarden
 • Oneerlijke handelspraktijken
 • Misleidende of onrechtmatige vergelijkende reclame
 • Cookies en online nieuwsbrieven
 • Privacy

Vooraf maken we glashelder hoe we samenwerken en wat de kosten zijn.

Snel duidelijkheid.

Wilt u juridisch advies, laat het ons weten. U wordt dezelfde dag teruggebeld door een van onze advocaten die gespecialiseerd is in e-commerce. Met onze kennis en ervaring in uw branche hebben we uw situatie snel in beeld. Zo krijgt u in dit eerste gesprek direct helderheid over de juridische kansen en uitdagingen. Samen bespreekt u wat mogelijke vervolgstappen kunnen zijn en wat wij hierbij voor u kunnen doen. Zo weet u vooraf precies waar u aan toe bent.

Neem contact op.

Bent u actief in e-commerce en wilt u juridisch advies?
Neem gerust contact op en laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden.

Onze advocaten staan voor u klaar.

Cybersecurity: Is er leven na een cyberaanval?

Steeds vaker worden bedrijven slachtoffer van een cyberaanval of datalek. Vanwege de digitale afhankelijkheid zijn de gevolgen vaak enorm. Als organisatie is het van essentieel belang om weerbaar te zijn en snel en adequaat te handelen. Hoe kunt u uw organisatie het beste hiertegen beschermen? Wat zijn de te nemen stappen, wie moet u informeren en wie is aansprakelijk? Wij nodigen u hierbij uit voor een exclusief evenement in samenwerking met onze IT-partners Ekco en PLTFRM. Na dit event weet u precies welke stappen u moet nemen om uw organisatie te weren tegen cyberaanvallen en datalekken.

 • 25 januari 2024
 • Van 09:30 tot 13:00 uur
 • BOVAG | Kosterijland 15, 3981 AJ Bunnik
 • Gratis

Actualiteiten.

Ga voor alle actualiteiten en meer kennis naar de kennisbank »