Faillissementen en herstructurering
(high end) Incasso en bestuurdersaansprakelijkheid

Een vordering afboeken omdat die oninbaar zou zijn?
Dan kent u onze strijdvaardigheid nog niet!

Ondernemers vinden het onacceptabel dat hun facturen niet worden betaald, ongeacht of de debiteur failliet is of niet. Voordat u een vordering gaat afboeken, kunnen wij u adviseren of het loont om de strijd aan te gaan. Wij hebben dit tot één van onze specialiteiten gemaakt en zijn hierin bijzonder vindingrijk en volhardend. Komt de levensader van uw bedrijf, de liquiditeit, in gevaar doordat een debiteur niet betaalt? Wilt u gewoon rechtvaardigheid? Bent u accountant en wilt u uw klant proactief adviseren over de incasso van moeilijk te innen vorderingen?

Onze specialisten vertellen u binnen één uur hoe kansrijk uw zaak is.

Dankzij onze ervaring kunnen wij u meestal binnen één uur vertellen hoe kansrijk een zaak is of welk bewijs nodig is. Ook kunt u bij ons terecht met vragen over procesfinanciering. Goed om te weten: het feit dat u onze juridische expertise inzet, verhoogt de druk bij de tegenpartij vaak effectief.

Tijdelijk bevriezen van de rechten van schuldeisers

Er bestaat op dit gebied heel wat jurisprudentie en wij zijn daar uiteraard goed in thuis. Die juridische kennis zetten we snel om in een praktische kansinschatting van uw dossier en een plan van aanpak. Zo kunnen we alle vormen van wanbetaling en/of schuldeisersbenadeling aanpakken. We kijken daarbij ruim om uw debiteur heen en maken inventief gebruiken van tactieken als beslagleggingen, het laten afvoeren van rollend materieel, een kort geding of een faillissementsaanvraag.

Wij helpen u o.a. bij:
  • Een weigerachtige debiteur
  • Debiteur biedt WHOA of ander akkoord aan
  • (Privé) Beslaglegging
  • Faillissementsaanvraag
  • Bestuurder aansprakelijk stellen
  • Pauliana aanvechten
  • Beroep op bankgaranties, concerngaranties, borgstellingen of een 403-verklaring

Vooraf maken we glashelder hoe we samenwerken en wat de kosten zijn.

Snel duidelijkheid.

Wilt u juridisch advies, laat het ons weten. U wordt dezelfde (werk)dag teruggebeld door een van onze advocaten die in (high end) incasso en bestuurdersaansprakelijkheid is gespecialiseerd. Met onze kennis en ervaring in uw branche hebben we uw situatie snel in beeld. Zo krijgt u in dit eerste gesprek direct helderheid over de juridische kansen en uitdagingen. Samen bespreekt u wat mogelijke vervolgstappen kunnen zijn en wat de advocaat hierbij voor u kan doen.

Klant aan het woord.

Neem contact op.

Zit u met een oninbare vordering die u nog niet heeft weten te incasseren en bent u op zoek naar een strijdvaardige juridische expert?
Neem gerust contact op en laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden.

Onze advocaten staan voor u klaar.