Commerciële contracten
Inkoop- en verkoopovereenkomsten

Inkopen en verkopen? Onze advocaten geven u snel zekerheid met het perfecte contract.

Als ondernemer weet u: kansen zien en risico’s inschatten is part of the deal. Maar wat nou als het anders loopt dan verwacht? Met ons juridische advies bent u zeker van een in- of verkoopovereenkomst met maximale ondernemersvrijheid en minimale bedrijfsrisico’s. Ook verdedigen we uw belangen bij geschillen. Wat kunt u doen als uw koper opeens afziet van de koop? Mag uw leverancier zomaar een hogere grondstofprijs aan u doorberekenen? Wat zijn uw rechten als uw productie stil komt te liggen, omdat een machine 3 weken later wordt geleverd?

Onze advocaten praten en denken als ondernemers.

Als gespecialiseerde advocaten in de branches productie & tech, retail en bouw en vastgoed praten en denken wij als ondernemers. We snappen dat snelheid van belang is als u op het punt staat om een mooie deal te sluiten. Dus krijgt u van ons geen ellenlange stukken in ingewikkelde taal, maar snel een krachtig maatwerk contract.

Bij onenigheid houden we rekening met toekomstige handelsmogelijkheden

Bij tegenstrijdige belangen en discussie over afspraken weten wij vaak een slim compromis te bereiken, zodat de weg vrij blijft voor toekomstige handelsmogelijkheden. Is procederen de enige optie, dan kennen wij de tactiek die leidt naar winst.

Wij helpen u o.a. bij:
  • Opstellen of beëindigen van overeenkomsten
  • Contractonderhandelingen
  • Onenigheid met contractpartij
  • Doorvoeren of blokkeren van prijswijzigingen
  • Review van bestaande overeenkomsten
  • Internationale in- en verkoopovereenkomsten
  • Geschillen over aansprakelijkheid

Vooraf maken we glashelder hoe we samenwerken en wat de kosten zijn.

Snel duidelijkheid.

Wilt u juridisch advies, laat het ons weten. U wordt meestal dezelfde (werk)dag teruggebeld door een van onze advocaten die in inkoop- en verkoopovereenkomsten is gespecialiseerd. Met onze kennis en ervaring in uw branche hebben we uw situatie snel in beeld. Zo krijgt u in dit eerste gesprek direct helderheid over de juridische kansen en uitdagingen. Samen bespreekt u wat mogelijke vervolgstappen kunnen zijn en wat de advocaat hierbij voor u kan doen. Zo weet u vooraf precies waar u aan toe bent.

Klant aan het woord.

Neem contact op.

Wilt u in- en verkopen met maximale ondernemersvrijheid en minimale risico’s?
Neem gerust contact op en laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden..

Onze advocaten staan voor u klaar.