IT
IT-geschillen

Heeft u een meningsverschil met een IT-leverancier?
Wij beschermen uw belangen.

Efficiëntie, effectiviteit en voorsprong op concurrenten: de voordelen van een state-of-the-art IT-omgeving zijn duidelijk. Helaas kan een IT-leverancier lang niet altijd op voorhand duidelijkheid geven over de kosten en het resultaat van het project. Om discussies en IT-geschillen te voorkomen, zijn goede afspraken essentieel. Desondanks kunnen zich alsnog problemen voordoen. Wie is er aansprakelijk als uw organisatie – ondanks voorzorgsmaatregelen – toch wordt gehackt? Mag een IT-leverancier aanvullende kosten in rekening brengen? Wat kan ik doen als een IT-systeem niet naar verwachting functioneert?

Onze advocaten beschermen uw belangen bij juridische risico’s bij IT-geschillen.

Onze advocaten zijn gespecialiseerd in de nieuwste innovaties en bijbehorende juridische kwesties op het gebied van IT, privacy én intellectuele eigendom. Juist de combinatie van deze expertises is bij zo’n breed onderwerp als IT essentieel. Zo weet u zeker dat uw belangen optimaal zijn beschermd, op de korte én de lange termijn.

Wij weten welke tactiek leidt naar winst

Als gespecialiseerde advocaten voor ondernemers begrijpen we waar u heen wilt. Bij tegenstrijdige belangen en discussies over afspraken houden we uw belangen in het vizier. Daarom gaan we bij voorkeur voor een elegant akkoord, zodat de relatie constructief blijft. Is procederen de enige optie, dan weten we uit ervaring welke tactiek leidt naar winst. 

Wij helpen u o.a. bij:
Vooraf maken we glashelder hoe we samenwerken en wat de kosten zijn.

Snel duidelijkheid.

Wilt u juridisch advies, laat het ons weten. U wordt dezelfde dag teruggebeld door een van onze advocaten gespecialiseerd in IT-geschillen. Met onze kennis en ervaring in uw branche hebben we uw situatie snel in beeld. Zo krijgt u in dit eerste gesprek direct helderheid over de juridische kansen en uitdagingen. Samen bespreekt u wat mogelijke vervolgstappen kunnen zijn en wat wij hierbij voor u kunnen doen. Zo weet u vooraf precies waar u aan toe bent.

Neem contact op.

Wilt u bij IT-geschillen zeker weten dat uw belangen optimaal zijn beschermd?
Neem gerust contact op en laat u persoonlijk informeren over gevolgen en mogelijkheden.

Onze advocaten staan voor u klaar.