IT
IT-contracten

Volop profiteren van nieuwe IT met contracten die uw belangen optimaal beschermen.

Als ondernemer ziet u de kansen die IT biedt. Het vastleggen van afspraken met uw IT-leveranciers is het juiste moment om het te hebben over de risico’s die horen bij de steeds grotere mate van afhankelijkheid van IT. Het loont de moeite om onze juridische expertise in te schakelen bij het opstellen van een IT-contract. Een hack kan immers de hele productie stilleggen en vertrouwelijke informatie kan op straat belanden. Wie zorgt er voor de beveiliging van uw IT? Hoe zorg ik ervoor dat ik de komende jaren verzekerd ben van toegang tot het systeem en alle data? Wie zorgt voor tijdige updates van uw IT?

Onze advocaten helpen u om juridische risico’s bij IT-contracten uit te sluiten.

Onze advocaten hebben kennis van de nieuwste innovaties en de daarbij behorende juridische risico’s op het gebied van IT, privacy én intellectuele eigendom. Juist de combinatie van deze kennis en expertises is bij zo’n breed onderwerp als IT essentieel. Zo weet u zeker dat uw belangen optimaal zijn beschermd, op de korte én de lange termijn.

Wij begrijpen waar u heen wilt

Als gespecialiseerde advocaten voor ondernemers staan wij voor u klaar. We kennen uw branche in detail en begrijpen waar u heen wilt. Zo adviseren we u bij het opstellen van contracten met IT-leveranciers maar ook over de te nemen stappen als software niet of niet naar behoren werkt of de ontwikkeling niet volgens plan verloopt.

Wij helpen u o.a. bij:

Vooraf maken we glashelder hoe we samenwerken en wat de kosten zijn.

Snel duidelijkheid.

Wilt u juridisch advies, laat het ons weten. U wordt dezelfde dag teruggebeld door een van onze advocaten gespecialiseerd in IT-contracten. Met onze kennis en ervaring in uw branche hebben we uw situatie snel in beeld. Zo krijgt u in dit eerste gesprek direct helderheid over de juridische kansen en uitdagingen. Samen bespreekt u wat mogelijke vervolgstappen kunnen zijn en wat wij hierbij voor u kunnen doen. Zo weet u vooraf precies waar u aan toe bent.

Neem contact op.

Wilt u bij het afsluiten van een overeenkomst met een IT-leverancier zeker weten dat uw belangen optimaal zijn beschermd?
Neem gerust contact op en laat u persoonlijk informeren over gevolgen en mogelijkheden.

Onze advocaten staan voor u klaar.

Omnichannel in de retail en de rol van IT

De toekomst van de retail, hoe ziet die eruit? Een combinatie van fysiek en online winkelen heeft daarin een steeds prominentere rol. Een sterke omnichannelstrategie in combinatie met IT, procesintegratie en afspraken met stakeholders is voor retailers een must. Maar hoe transformeer je van ‘brick and mortar’ stores naar omnichannel powerhouses?

  • Kantoor Poelmann van den Broek (Wijchenseweg 10, Nijmegen)
  • dinsdag 31 oktober 2023
  • van 15.00 tot 17.00 uur (14.30 inloop)
  • Gratis
  • Niveau: gevorderd

Actualiteiten.

Ga voor alle actualiteiten en meer kennis naar de kennisbank »