Commerciële contracten
Geheimhoudingsovereenkomsten

Een strakke geheimhoudingsovereenkomst maakt soepel samenwerken mogelijk.
Onze specialisten stellen uw belangen veilig.

Soepel samenwerken en er tegelijk op kunnen vertrouwen dat de andere partij zich niet uw ideeën, business opportunities en belangrijke bedrijfsinformatie toeëigent? Een geheimhoudingsovereenkomst of non-disclosure agreement (NDA) met duidelijke afspraken geeft de zekerheid dat uw belangen zijn beschermd. Zo’n overeenkomst kan eenzijdig of tweezijdig zijn, afhankelijk van de inbreng van partijen. Is een boetebepaling vereist in een NDA? Hoelang moet vertrouwelijke informatie geheim blijven? Wat kunt u doen als geheimhouding wordt geschonden?

Onze advocaten weten welke risico’s er spelen.

Als gespecialiseerde advocaten voor ondernemers begrijpen we dat geheimhouding van vertrouwelijke bedrijfsinformatie enorm belangrijk is voor de toekomst van uw onderneming. We weten welke risico’s spelen bij het uitwisselen van unieke informatie en kijken meerdere zetten vooruit. Ook aan onze dienstverlening merkt u dat we uw taal spreken. U krijgt geen ellenlange juridische teksten, maar praktisch advies met een heldere onderbouwing. 

Bij onenigheid streven we naar een constructieve oplossing

Bij tegenstrijdige belangen en discussie over afspraken houden we net als u oog op de bal. Daarom gaan we bij voorkeur voor een elegant akkoord, zodat uw zakenrelatie constructief blijft. Is procederen de enige optie, dan weten we uit ervaring welke tactiek leidt naar winst. 

Wij helpen u o.a. bij:
  • Geheimhoudingsovereenkomsten
  • Onderhandelen, opstellen en reviewen van geheimhoudingsovereenkomsten
  • Schade door schending van geheimhouding
  • Beschermen van uw intellectueel eigendom

Vooraf maken we glashelder hoe we samenwerken en wat de kosten zijn.

Snel duidelijkheid.

Wilt u juridisch advies, laat het ons weten. U wordt meestal dezelfde dag teruggebeld door een van onze advocaten die in geheimhoudingsovereenkomsten is gespecialiseerd. Met onze kennis en ervaring in uw branche hebben we uw situatie snel in beeld. Zo krijgt u in dit gesprek direct helderheid over de juridische kansen en uitdagingen. Samen bespreekt u wat mogelijke vervolgstappen kunnen zijn en wat de advocaat hierbij voor u kan doen. Zo weet u vooraf precies waar u aan toe bent.

Klant aan het woord.

Neem contact op.

Wilt u zeker weten dat uw belangen veilig zijn bij een samenwerking?
Neem gerust contact op en laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden.

Onze advocaten staan voor u klaar.