Ons advocatenkantoor

Zó strijden we voor uw zaak.

U overweegt ons als advocaat voor uw onderneming in te schakelen? Hier leest u hoe we ons voor uw zaak inzetten. We onderscheiden ons als inventieve, juridische experts. En we zijn gedreven en durven onze nek uit te steken. Maar waar het ons in de eerste plaats om gaat zijn úw belangen als ondernemer. We luisteren en begrijpen waar u naartoe wilt. En zo bieden we u de oplossing die het beste bij u past:

4x onze aanpak.

Open en transparant

Uw advocaat betrekt u bij de voortgang van uw zaak. U weet dus waar u aan toe bent, van tactiek tot factuur. Onze tarieven zijn inclusief álle kantoorkosten.

Specialistisch én breed

Uw aanspreekpunt is expert in uw branche. Hij of zij heeft al onze specialisaties als team achter zich. Zo adviseren we ondernemingen van A tot Z over elk juridisch onderwerp.

Maatwerk voor ondernemers

Wilt u praktisch advies in begrijpelijke taal, een gedetailleerde juridische onderbouwing of complete ontzorging? Wij bieden maatwerk, dan kunt u snel weer verder met uw bedrijf.

Maatschappelijk bewust

Als ondernemer staat u midden in de maatschappij. Wij zetten ons in om die verbinding verder te brengen. Want dat is goed voor ons allemaal. Bekijk onze activiteiten.

Onze belofte
Met Poelmann van den Broek komt uw business verder.

Of het nou gaat om organisaties met een complete eigen juridische afdeling of bedrijven die zelf geen rechtskennis in huis hebben, klanten ervaren ons als een partner die meedenkt en vooruit kijkt, met wie het prettig samenwerken is. Een benaderbaarheid die we ondersteunen met korte lijnen en snelle service.

Door ons op te stellen als businesspartner en ook ongevraagd te adviseren, kunnen we waar mogelijk juridische problemen voorkomen. En als het er op aan komt, gaan we voor u de strijd aan. Onze advocaten zijn gedreven om de hoogste kwaliteit te waarborgen en genieten de vrijheid om te excelleren in dat waar ze goed in zijn en wat ze leuk vinden om te doen. Iets waar u zich als ondernemer vast in zult herkennen.

Waarmee kunnen we u helpen? »

Klanten geven ons een 9.2!

Zeer hoog advies niveau om de hoek

Lees meer

Ik ben zeer onder de indruk van Poelman van den Broek. Voor dezelfde service hoef ik nu niet meer naar een 'groot, internationaal' advocatenbureau. Het resultaat is altijd van een zeer hoog kwalitatief niveau, snel en pragmatisch.

10

Evelyne - Mead Johnson

zijn positief

Lees meer

positief vanwege de adequate en inhoudelijk gedegen ondersteuning waarbij men meedenkt met het vraagstuk dat voorligt. Het gaat verder dan alleen de juridische advisering.

8

Ronald

Heel fijn contact en snelle opvolging

Heel fijn contact en snelle opvolging.

9

Joanne - Service2Fruit

Direct een medestander die goed aanvoelde hoe ik erin stond

Lees meer

Vanaf het eerste moment was er een goede klik tussen mij en Annemarie van Woudenberg. Zij begreep direct hoe ik er in stond en gaf blijkt dat zij een medestander was. Ik kon Annemarie altijd bellen en als ik haar niet direct aan de lijn kreeg duurde het maar even eer zij terugbelde. Zij gaf mij rust en vertrouwen in een toch wel hectische en onzekere tijd. Haar formuleringen waren scherp maar niet over de rand. Het mooiste compliment voor Annemarie is dat de tegenpartij mij complimenteerde met de sterke advocaat die ik had.

10

Norbert van Hoften

Zeer goed

Het is een zeer goede advocaat en zeer betrokken we hebben een hele goede ervaring in een woord geweldig

9

Willie

Professioneel

Goed, professioneel, correct. Komt afspraken na.

9

Jacques

Zeer tevreden over de werkwijze en samenwerking met Poelmann van den Broek

Prettige medewerker met verstand van zaken en zeer effectief doortastende werkwijze.

9

René - Decovos

Proffesioneel en zeer behulpzaam!

De ervaring die ik heb gehad met Poelmann van den Broek was super goed! Ze denken perfect mee en helpen je écht. Ook de communicatie is helder en duidelijk.

10

Manon - Gender Reveal

Recent nieuws.

Bent u benieuwd naar onze mensen?
Of neem gerust contact met ons op en laat u persoonlijk informeren over onze diensten.