Ons advocatenkantoor

Zó strijden we voor uw zaak.

U overweegt ons als advocaat voor uw onderneming in te schakelen? Hier leest u hoe we ons voor uw zaak inzetten. We onderscheiden ons als inventieve, juridische experts. En we zijn gedreven en durven onze nek uit te steken. Maar waar het ons in de eerste plaats om gaat zijn úw belangen als ondernemer. We luisteren en begrijpen waar u naartoe wilt. En zo bieden we u de oplossing die het beste bij u past:

4x onze aanpak.

Open en transparant

Uw advocaat betrekt u bij de voortgang van uw zaak. U weet dus waar u aan toe bent, van tactiek tot factuur. Onze tarieven zijn inclusief álle kantoorkosten.

Specialistisch én breed

Uw aanspreekpunt is expert in uw branche. Hij of zij heeft al onze specialisaties als team achter zich. Zo adviseren we ondernemingen van A tot Z over elk juridisch onderwerp.

Maatwerk voor ondernemers

Wilt u praktisch advies in begrijpelijke taal, een gedetailleerde juridische onderbouwing of complete ontzorging? Wij bieden maatwerk, dan kunt u snel weer verder met uw bedrijf.

Maatschappelijk bewust

Als ondernemer staat u midden in de maatschappij. Wij zetten ons in om die verbinding verder te brengen. Want dat is goed voor ons allemaal. Bekijk onze activiteiten.

Onze belofte
Met Poelmann van den Broek komt uw business verder

Of het nou gaat om organisaties met een complete eigen juridische afdeling of bedrijven die zelf geen rechtskennis in huis hebben, klanten ervaren ons als een partner die meedenkt en vooruit kijkt, met wie het prettig samenwerken is. Een benaderbaarheid die we ondersteunen met korte lijnen en snelle service.

Door ons op te stellen als businesspartner en ook ongevraagd te adviseren, kunnen we waar mogelijk juridische problemen voorkomen. En als het er op aan komt, gaan we voor u de strijd aan. Onze advocaten zijn gedreven om de hoogste kwaliteit te waarborgen en genieten de vrijheid om te excelleren in dat waar ze goed in zijn en wat ze leuk vinden om te doen. Iets waar u zich als ondernemer vast in zult herkennen.

Waarmee kunnen we u helpen? »

Klanten geven ons een 9.2!

Uitstekend

Lees meer

Erik Jansen heeft onze vereniging enorm geholpen met het terug krijgen van een gestolen geldsom. Hij is gedurende de hele periode (van een jaar of vier) goed betrokken geweest, was altijd bereikbaar, en bood goede adviezen. Kortom, een goede ervaring!

10

Rick - N.S.L.T.C. Slow

Dank voor de prettige samenwerking

Dhr. Kloots heeft kennis van zaken, voorziet in deskundig advies en handelt adequaat. Wij zijn dan ook zeer tevreden over de samenwerking.

9

Stefan - Kingspan B.V.

Uitstekend

prima

10

Jeroen - Boxcomplex BV

Goed in doorvragen, zodat stukken compleet en helder opgesteld worden

Lees meer

Met hoofdlijnen wordt geen genoegen genomen, daar waar het detail belangrijk is. Bijzaken worden van hoofdzaken gescheiden, zodat er doelgericht gewerkt wordt. Dit alles leidt tot een heldere uiteenzetting van de feiten. Als we bellen dan heeft Stefan meteen de gegevens goed in beeld.

8

Jeannette - Dons en Troost

Praktisch, to the point en prettig in omgang

Lees meer

Pauline Demacker is praktisch, to the point en heel toegankelijk. Ze is deskundig op het gebied van arbeidsrecht en onderwijs en weet haar kennis en ervaring te vertalen naar praktische goed toepasbare adviezen die bij onze organisatie passen. En dat in gewone taal en met prettig en vlot contact.

8

Suzanne Janssen - Samenwerkingsverband VO VSO Nijmegen e.o.

Zeer deskundige en betrokken advocaten

Lees meer

Kennen ons bedrijf heel goed, zijn altijd te bereiken. Er zijn meerdere advocaten op de hoogte van onze regelingen/CAO. Dit werkt heel prettig. Heldere communicatie/advies en altijd snelle reactie.

10

Annemarie - Intersnack Nederland B.V.

Adequate en snelle afhandeling van de vraag

Lees meer

In het verleden al vaker gebruik gemaakt van het kantoor. De ervaringen zijn altijd positief geweest. Je wordt snel en adequaat geholpen door een deskundige medewerker in zijn of haar vakgebied.

9

Mark - De Hardenberg Vastgoed

meedenkend en oplossinggericht

Heldere inschatting inzake mogelijke uitkomst van een geschil.

9

Rob - Zeeman textielSupers

Recent nieuws.

Bent u benieuwd naar onze mensen?
Of neem gerust contact met ons op en laat u persoonlijk informeren over onze diensten.