Ons advocatenkantoor

Zó strijden we voor uw zaak.

U overweegt ons als advocaat voor uw onderneming in te schakelen? Hier leest u hoe we ons voor uw zaak inzetten. We onderscheiden ons als inventieve, juridische experts. En we zijn gedreven en durven onze nek uit te steken. Maar waar het ons in de eerste plaats om gaat zijn úw belangen als ondernemer. We luisteren en begrijpen waar u naartoe wilt. En zo bieden we u de oplossing die het beste bij u past:

4x onze aanpak.

Open en transparant

Uw advocaat betrekt u bij de voortgang van uw zaak. U weet dus waar u aan toe bent, van tactiek tot factuur. Onze tarieven zijn inclusief álle kantoorkosten.

Specialistisch én breed

Uw aanspreekpunt is expert in uw branche. Hij of zij heeft al onze specialisaties als team achter zich. Zo adviseren we ondernemingen van A tot Z over elk juridisch onderwerp.

Maatwerk voor ondernemers

Wilt u praktisch advies in begrijpelijke taal, een gedetailleerde juridische onderbouwing of complete ontzorging? Wij bieden maatwerk, dan kunt u snel weer verder met uw bedrijf.

Maatschappelijk bewust

Als ondernemer staat u midden in de maatschappij. Wij zetten ons in om die verbinding verder te brengen. Want dat is goed voor ons allemaal. Bekijk onze activiteiten.

Onze belofte
Met Poelmann van den Broek komt uw business verder

Of het nou gaat om organisaties met een complete eigen juridische afdeling of bedrijven die zelf geen rechtskennis in huis hebben, klanten ervaren ons als een partner die meedenkt en vooruit kijkt, met wie het prettig samenwerken is. Een benaderbaarheid die we ondersteunen met korte lijnen en snelle service.

Door ons op te stellen als businesspartner en ook ongevraagd te adviseren, kunnen we waar mogelijk juridische problemen voorkomen. En als het er op aan komt, gaan we voor u de strijd aan. Onze advocaten zijn gedreven om de hoogste kwaliteit te waarborgen en genieten de vrijheid om te excelleren in dat waar ze goed in zijn en wat ze leuk vinden om te doen. Iets waar u zich als ondernemer vast in zult herkennen.

Waarmee kunnen we u helpen? »

Klanten geven ons een 9.3!

Deskundig, klantgericht en alert

Lees meer

Mijn dossier was in goede handen. Poelmannheeft een eigen netwerk can deskundigen die in de zaak kunnen worden betrokken. Opties werden helder besproken en in overleg overwogen op kansen en kosten. Ook eerlijk in het verwachtingen management.

10

Bert

Je komt met een vraag en je vertrekt met een concreet en werkbaar advies

Lees meer

Complexe vraagstukken worden ontleed tot 'hapklare brokken' en vervolgens in nauw overleg met de klant gebruikt om te komen tot een even gedegen als bruikbaar advies.

8

Michiel - TBI Holdings B.V.

Competent advice and support in a complex legal dispute

Lees meer

Mr Joost van Dongen gave us competent and appropriate advice at all times. We would use the help of this law firm again at any time and give a clear recommendation.

10

Martin, Ludger, Alexander - Cramer Jungpflanzen GbR

Zeer bekwaam! Zeer te spreken over service.

Lees meer

Ik ben buitengewoon tevreden over de diensten van deheer Minkhorst. Als cliënt heb ik de kans gehad om zijn deskundigheid te ervaren en ik ben onder de indruk van hun professionaliteit en toewijding. De heer Minkhorst is niet alleen zeer bekwaam in het bestuursrecht, maar ook empathisch en attent voor de behoeften van hun cliënten. Vanaf het allereerste consult, voelde ik me altijd goed geïnformeerd en betrokken bij het proces. Er werd tijd genomen om mijn vragen te beantwoorden en legden de juridische stappen op een begrijpelijke manier uit. Bovendien toonde de heer Minkhorst een diepgaand begrip van onze zaak en zette hij zich volledig in om het beste resultaat voor ons te bereiken. De communicatie was uitstekend, en ik waardeer de snelle reacties op mijn e-mails en telefoontjes. De heer Minkhorst werkte hard om onze zaak te verdedigen en vertegenwoordigde onze belangen met de grootst mogelijke zorg en toewijding. Ik voelde me altijd gerustgesteld, wetende dat ik een advocaat aan mijn zijde had die opkwam voor onze belangen. Kortom, ik beveel Poelmann van den Broek (en dat met name de heer Minkhorst) van harte aan aan iedereen die op zoek is naar juridische bijstand. Ze hebben bewezen dat ze niet alleen buitengewoon bekwaam zijn, maar ook een diepe betrokkenheid tonen bij het welzijn van hun cliënten. Dank je wel voor je uitstekende service :-)

9

Hasan

Snel en deskundig geholpen

Ik ben snel en deskundig geholpen. Juuk en collega's zijn erg betrokken bij de zaak en komen met de juiste insteek.

10

Wilfred - Stalling Kempenbroek B.V.

Prettige samenwerking met snelle reacties

Lees meer

Na 1 telefoontje konden we snel een afspraak inplannen waar het probleem is besproken. Helder plan van aanpak waarbij duidelijk was wat onze mogelijkheden waren. Verder goede samenwerking en tot een passend resultaat gekomen.

10

Jeroen - VMT Products

Constructief en duidelijk

In onze case bijgestaan door Floris Pels Rijcken. Heel prettig contact. Makkelijk en snel benaderbaar waardoor snel schakelen met tegenpartij ook mogelijk was.

10

H - WOOWN

Werk graag samen met Valerie en Emile!

Korte lijnen Snel samen tot inzicht komen Praktisch

8

Hans - AVG

Recent nieuws.

Bent u benieuwd naar onze mensen?
Of neem gerust contact met ons op en laat u persoonlijk informeren over onze diensten.