Ons advocatenkantoor

Zó strijden we voor uw zaak.

U overweegt ons als advocaat voor uw onderneming in te schakelen? Hier leest u hoe we ons voor uw zaak inzetten. We onderscheiden ons als inventieve, juridische experts. En we zijn gedreven en durven onze nek uit te steken. Maar waar het ons in de eerste plaats om gaat zijn úw belangen als ondernemer. We luisteren en begrijpen waar u naartoe wilt. En zo bieden we u de oplossing die het beste bij u past:

4x onze aanpak.

Open en transparant

Uw advocaat betrekt u bij de voortgang van uw zaak. U weet dus waar u aan toe bent, van tactiek tot factuur. Onze tarieven zijn inclusief álle kantoorkosten.

Specialistisch én breed

Uw aanspreekpunt is expert in uw branche. Hij of zij heeft al onze specialisaties als team achter zich. Zo adviseren we ondernemingen van A tot Z over elk juridisch onderwerp.

Maatwerk voor ondernemers

Wilt u praktisch advies in begrijpelijke taal, een gedetailleerde juridische onderbouwing of complete ontzorging? Wij bieden maatwerk, dan kunt u snel weer verder met uw bedrijf.

Maatschappelijk bewust

Als ondernemer staat u midden in de maatschappij. Wij zetten ons in om die verbinding verder te brengen. Want dat is goed voor ons allemaal. Bekijk onze activiteiten.

Onze belofte
Met Poelmann van den Broek komt uw business verder.

Of het nou gaat om organisaties met een complete eigen juridische afdeling of bedrijven die zelf geen rechtskennis in huis hebben, klanten ervaren ons als een partner die meedenkt en vooruit kijkt, met wie het prettig samenwerken is. Een benaderbaarheid die we ondersteunen met korte lijnen en snelle service.

Door ons op te stellen als businesspartner en ook ongevraagd te adviseren, kunnen we waar mogelijk juridische problemen voorkomen. En als het er op aan komt, gaan we voor u de strijd aan. Onze advocaten zijn gedreven om de hoogste kwaliteit te waarborgen en genieten de vrijheid om te excelleren in dat waar ze goed in zijn en wat ze leuk vinden om te doen. Iets waar u zich als ondernemer vast in zult herkennen.

Waarmee kunnen we u helpen? »

Klanten geven ons een 9.2!

Ter zake deskundig, responsive, nauwkeurig

Lees meer

Bijzonder tevreden met de samenwerking met PvdB, Valerie Lipman. Samen opgetrokken in een dispuut, en tevredenstellende schikking uiteindelijk bereikt. Dank voor de juridische support. Weliswaar niet heel prominent op de voorgrond, maar door hele goede inhoudelijke borging, goed luisteren, en effectief samenwerken mooie resultaten.

9

Jan - Jan Linders Supermarkten

Prettige deskundige samenwerking

Met Valerie werk ik graag samen. Ze heeft ons erg goed geholpen en fungeert als een betrouwbare sparringspartner.

9

Thomas van Gestel - Refresco Benelux BV

Mijn ervaring met mijn advocaat van Poelmann van den Broek is prima.

Ik heb al jaren contact met Poelmann van den Broek, en het bevalt mij zeer goed. De verschillende zaken zijn uitstekend opgelost.

9

Gerrit Bootsman

Meedenken, flexibel, vlot en conform afspraak.

Lees meer

Ik heb Poelman v.d.Broek om een "second opinion" gevraagd inzake een huurconflict bij de huur/verhuur van een zakelijke ruimte. De casus werd m.i. goed opgepakt, van diverse invalshoeken benaderd en er werden waardevolle adviezen gegeven. Er werd gehandeld binnen de vooraf opgegeven benodigde tijd. Zeer tevreden. Eén minpuntje (nou ja, maar dat wist ik); het uurtarief is nogal wat.

8

Piet - Admin.kantoor Cuijk

Meedenkend, praktisch en flexibel

Wij zijn tevreden met de ondersteuning. Professioneel en prettig!

8

Bart - Jan Linders BV

Inhoudelijk, empathisch en adequaat.

.

10

Jeroen - Van Wanrooij

Prettige communicatie, snel en goed advies.

Kort en krachtig advies, voldoet aan de vraagstelling.

10

Jeroen Gietema - Trebbe

Deskundige begeleiding en advies

Lees meer

Poelmann van den Broek heeft ons bijgestaan bij een faillissement en activa transatie. Dit is voor een ondernemer en de werknemers een pittige, intensieve en spannende periode. Mede door de kennis en ervaring van de advocaten is dit proces goed verlopen.

10

Maikel - -

Recent nieuws.

Bent u benieuwd naar onze mensen?
Of neem gerust contact met ons op en laat u persoonlijk informeren over onze diensten.