Ons advocatenkantoor

Zó strijden we voor uw zaak.

U overweegt ons als advocaat voor uw onderneming in te schakelen? Hier leest u hoe we ons voor uw zaak inzetten. We onderscheiden ons als inventieve, juridische experts. En we zijn gedreven en durven onze nek uit te steken. Maar waar het ons in de eerste plaats om gaat zijn úw belangen als ondernemer. We luisteren en begrijpen waar u naartoe wilt. En zo bieden we u de oplossing die het beste bij u past:

4x onze aanpak.

Open en transparant

Uw advocaat betrekt u bij de voortgang van uw zaak. U weet dus waar u aan toe bent, van tactiek tot factuur. Onze tarieven zijn inclusief álle kantoorkosten.

Specialistisch én breed

Uw aanspreekpunt is expert in uw branche. Hij of zij heeft al onze specialisaties als team achter zich. Zo adviseren we ondernemingen van A tot Z over elk juridisch onderwerp.

Maatwerk voor ondernemers

Wilt u praktisch advies in begrijpelijke taal, een gedetailleerde juridische onderbouwing of complete ontzorging? Wij bieden maatwerk, dan kunt u snel weer verder met uw bedrijf.

Maatschappelijk bewust

Als ondernemer staat u midden in de maatschappij. Wij zetten ons in om die verbinding verder te brengen. Want dat is goed voor ons allemaal. Bekijk onze activiteiten.

Onze belofte
Met Poelmann van den Broek komt uw business verder

Of het nou gaat om organisaties met een complete eigen juridische afdeling of bedrijven die zelf geen rechtskennis in huis hebben, klanten ervaren ons als een partner die meedenkt en vooruit kijkt, met wie het prettig samenwerken is. Een benaderbaarheid die we ondersteunen met korte lijnen en snelle service.

Door ons op te stellen als businesspartner en ook ongevraagd te adviseren, kunnen we waar mogelijk juridische problemen voorkomen. En als het er op aan komt, gaan we voor u de strijd aan. Onze advocaten zijn gedreven om de hoogste kwaliteit te waarborgen en genieten de vrijheid om te excelleren in dat waar ze goed in zijn en wat ze leuk vinden om te doen. Iets waar u zich als ondernemer vast in zult herkennen.

Waarmee kunnen we u helpen? »

Klanten geven ons een 9.3!

Snel, vriendelijk, daadkrachtig en denkt mee.

Lees meer

Niels helpt ons super goed met deze case. Vooral zijn flexibiliteit en snelheid spreken enorm aan. Hij weet onze behoeften goed te vertalen naar de tegenpartij. Al met al, hele fijne ervaring!

9

Ricardo - Findr

goede ervaring, goed bereikbaar en ondernemen snel actie

De ervaring met PvdB is goed. Ze pakken de zaken snel en adequaat op. Zijn goed bereikbaar waardoor afwikkeling spoedig is verlopen.

9

M.C.L. - Arqui Bouwmanagement

Fijne en gemakkelijke communicatie.

Helder, duidelijk en snel.

10

Erik - Bouwbedrijf E. van Laar

Accuraat en oog voor detail

Flexibiliteit staat hoog in het vaandel en Emile Sahar was altijd bereikbaar, wat erg praktisch is op kritieke momenten. Onze ervaring is uitstekend

10

Edwin - AG Industries BV

ter zake kundig en adequaat handelend

Prettige intake. Praktijkgerichte benadering. Meedenker.

8

Hugo - Babymoon Products BV

Goede communicatie en begeleiding!

Lees meer

De ontvangen ondersteuning is prima, echter de kans van slagen hangt af van veel factoren. Het resultaat van dit laatste dossier was niet erg geweldig. De kosten van de juridische hulp waren bijna even hoog als het bedrag dat we hebben ontvangen. De vraag vooraf is: wat is de kans van slagen. Dit is vooraf vast moeilijk te beantwoorden. Geholpen door Noreen en Marloes

8

René Haas - Stedelijk Gymnasium Nijmegen

Vriendelijk, duidelijk en goed geregeld.

.

9

Justin

prima actie reactie traject met goed resultaat

Lees meer

gedurende het hele proces goed contact gehad met Heleen. Daarbij hebben we kunnen sparren en vervolgens opnieuw de tactiek kunnen bepalen voor het vervolg. al met al een goed resultaat.

9

Kitty Bos - Kubuszorg B.V.

Recent nieuws.

Bent u benieuwd naar onze mensen?
Of neem gerust contact met ons op en laat u persoonlijk informeren over onze diensten.