Ons advocatenkantoor

Zó strijden we voor uw zaak.

U overweegt ons als advocaat voor uw onderneming in te schakelen? Hier leest u hoe we ons voor uw zaak inzetten. We onderscheiden ons als inventieve, juridische experts. En we zijn gedreven en durven onze nek uit te steken. Maar waar het ons in de eerste plaats om gaat zijn úw belangen als ondernemer. We luisteren en begrijpen waar u naartoe wilt. En zo bieden we u de oplossing die het beste bij u past:

4x onze aanpak.

Open en transparant

Uw advocaat betrekt u bij de voortgang van uw zaak. U weet dus waar u aan toe bent, van tactiek tot factuur. Onze tarieven zijn inclusief álle kantoorkosten.

Specialistisch én breed

Uw aanspreekpunt is expert in uw branche. Hij of zij heeft al onze specialisaties als team achter zich. Zo adviseren we ondernemingen van A tot Z over elk juridisch onderwerp.

Maatwerk voor ondernemers

Wilt u praktisch advies in begrijpelijke taal, een gedetailleerde juridische onderbouwing of complete ontzorging? Wij bieden maatwerk, dan kunt u snel weer verder met uw bedrijf.

Maatschappelijk bewust

Als ondernemer staat u midden in de maatschappij. Wij zetten ons in om die verbinding verder te brengen. Want dat is goed voor ons allemaal. Bekijk onze activiteiten.

Onze belofte
Met Poelmann van den Broek komt uw business verder.

Of het nou gaat om organisaties met een complete eigen juridische afdeling of bedrijven die zelf geen rechtskennis in huis hebben, klanten ervaren ons als een partner die meedenkt en vooruit kijkt, met wie het prettig samenwerken is. Een benaderbaarheid die we ondersteunen met korte lijnen en snelle service.

Door ons op te stellen als businesspartner en ook ongevraagd te adviseren, kunnen we waar mogelijk juridische problemen voorkomen. En als het er op aan komt, gaan we voor u de strijd aan. Onze advocaten zijn gedreven om de hoogste kwaliteit te waarborgen en genieten de vrijheid om te excelleren in dat waar ze goed in zijn en wat ze leuk vinden om te doen. Iets waar u zich als ondernemer vast in zult herkennen.

Waarmee kunnen we u helpen? »

Klanten geven ons een 9.2!

Deskundig en betrokken

Een complex probleem werd op juiste wijze geanalyseerd en opgelost

8

Mirjam - Dabora beheer BV

Zeer deskundig

Een advocatenkantoor welke deskundig vakbekwaam, welke samen met de klant oplossingsgericht denkt en ondersteund

10

J Tiecken

To the point, helder, kennis van zake

De jurist was ervaren en gaf helder en duidelijk advies. Er werd snel geschakeld en to the point.

9

John de Vries - bopita

twenty for seven een beroep kunnen doen op medewerkers van PvdB geeft rust! Enorme rust!

Lees meer

Tijdens de aanloop naar een OK-procedure zijn het natuurlijk spannende tijden. Zetten we door of gaan we toch in gesprek. Afwegen, wikken, weer eens van een andere kant bekijken. De medewerkers van Poelmann en van den Broek waar wij mee te maken kregen stonden ook buiten kantooruren en in het weekend voor ons klaar. Bleven constant een lijn voorhouden die we konden lopen en hielpen ons de juiste beslissing te nemen.

9

Jan Tempelaar - Het Schild, centrum voor blinden en slechtzienden

gedegen advies

Ik heb de ondersteuning van Poelmann van den broek als meedenkend, en helpend ervaren, waarbij standvastigheid (positief!) ook een duidelijk kenmerk was.

8

Wianne - Veilig Thuis kennemerland

Zeer kundig en professioneel.

Lees meer

Ik heb de dienstverlening als inhoudelijk zeer professioneel, kundig en prettig ervaren. De reactiesnelheid was hoog en correct. De bereikbaarheid was prima en er was altijd tijd en ruimte voor overleg en sparren.

10

Vincent - Renschdael Groep

Een succesvolle afhandeling van een ingewikkelde zaak.

Een deskundig advies gecombineerd met een prettige samenwerking hebben geleid tot een succesvolle afhandeling van deze zaak.

9

Jan - Betonijzerbuigcentrale BV

Realistische, deskundige open dienstverleners

Lees meer

Met een luisterend oor de zaak aanhorend krijg je zowel deskundige als empathische reacties. De afspraken t.a.v. de juridische diensten en de communicatie daarbij worden uitstekend ingevuld. Je bent en blijft een mens i.p.v. een zaak. Er is slechts ruimte voor het noemen van een advocaat in deze enquête. In knze zaak is ook Emile Sahhar betrokken geweest en de lof voor Jarno Smit is er dus ook voor Emile.

10

Luc

Onze advocaten zijn ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten, Neuhuyskade 94, 2596 XM Den Haag.