Ons advocatenkantoor

Zó strijden we voor uw zaak.

U overweegt ons als advocaat voor uw onderneming in te schakelen? Hier leest u hoe we ons voor uw zaak inzetten. We onderscheiden ons als inventieve, juridische experts. En we zijn gedreven en durven onze nek uit te steken. Maar waar het ons in de eerste plaats om gaat zijn úw belangen als ondernemer. We luisteren en begrijpen waar u naartoe wilt. En zo bieden we u de oplossing die het beste bij u past:

4x onze aanpak.

Open en transparant

Uw advocaat betrekt u bij de voortgang van uw zaak. U weet dus waar u aan toe bent, van tactiek tot factuur. Onze tarieven zijn inclusief álle kantoorkosten.

Specialistisch én breed

Uw aanspreekpunt is expert in uw branche. Hij of zij heeft al onze specialisaties als team achter zich. Zo adviseren we ondernemingen van A tot Z over elk juridisch onderwerp.

Maatwerk voor ondernemers

Wilt u praktisch advies in begrijpelijke taal, een gedetailleerde juridische onderbouwing of complete ontzorging? Wij bieden maatwerk, dan kunt u snel weer verder met uw bedrijf.

Maatschappelijk bewust

Als ondernemer staat u midden in de maatschappij. Wij zetten ons in om die verbinding verder te brengen. Want dat is goed voor ons allemaal. Bekijk onze activiteiten.

Onze belofte
Met Poelmann van den Broek komt uw business verder.

Of het nou gaat om organisaties met een complete eigen juridische afdeling of bedrijven die zelf geen rechtskennis in huis hebben, klanten ervaren ons als een partner die meedenkt en vooruit kijkt, met wie het prettig samenwerken is. Een benaderbaarheid die we ondersteunen met korte lijnen en snelle service.

Door ons op te stellen als businesspartner en ook ongevraagd te adviseren, kunnen we waar mogelijk juridische problemen voorkomen. En als het er op aan komt, gaan we voor u de strijd aan. Onze advocaten zijn gedreven om de hoogste kwaliteit te waarborgen en genieten de vrijheid om te excelleren in dat waar ze goed in zijn en wat ze leuk vinden om te doen. Iets waar u zich als ondernemer vast in zult herkennen.

Waarmee kunnen we u helpen? »

Klanten geven ons een 9.3!

Zeer tevreden over de werkwijze en samenwerking met Poelmann van den Broek

Prettige medewerker met verstand van zaken en zeer effectief doortastende werkwijze.

9

René - Decovos

Proffesioneel en zeer behulpzaam!

De ervaring die ik heb gehad met Poelmann van den Broek was super goed! Ze denken perfect mee en helpen je écht. Ook de communicatie is helder en duidelijk.

10

Manon - Gender Reveal

Altijd goed inhoudelijk en snel in de reactie

-

9

Martin

Prima service, pro-actief meedenkend en scherp

Lees meer

In een beroepsprocedure voor een bestemmingsplan zijn wij op professionele wijze bijgestaan door Poelmann van den Broek. De advocaat zit goed in de materie, communiceert tijdig en juist en denkt pro-actief mee in oplossingsrichtingen.

9

Dirk - Synchroon B.V.

Fijn persoon en goed onderlegd

Juuk is een fijn persoon om mee te werken, is goed bereikbaar en beoordeelt de vragen goed. Komt ook met goede adviezen.

10

Niels

Uitstekende communicatie

Lees meer

Wij hebben te maken met advocaat dhr. Loo, die zeer snel reageert op vragen per telefoon of mail en alles duidelijk toelicht. We worden voorzien van onderbouwd advies in de te nemen stappen. bezwaarschrift was snel geleverd. Zeer tevreden.

10

Angelien

Effectief, flexibel, hands-on en exact de kennis die we nodig hebben!

Lees meer

Wij hebben nu meerdere ICT en IE gerelateerde opdrachten bij Valerie Lipman neergelegd. Ik heb het als erg prettig ervaren dat ze zich snel bekend heeft gemaakt met ons bedrijf en de manier van werken en zo binnen een mum van tijd concreet wordt. Ze vervult samen met Poelmann het ontbrekende puzzelstukje op het gebied van overeenkomsten, AVG, IE-recht en andere belangrijke juridische zaken die bij maatwerk softwareontwikkeling om de hoek komen kijken. Zaken die wij nooit intern (kunnen) behandelen en waar we een goede, betrouwbare en schaalbare partner voor nodig hebben waarmee de lijntjes extreem kort zijn. Top!

10

Nick - Webbio B.V.

Eén zin is teveel, één woord voldoet: geweldig

Lees meer

Rudi Minkhorst heeft rust gebracht in een hectisch complex traject bij het tot stand brengen van de Anterieure Overeenkomst met de gemeente Leide en tevens op detail meegelezen , geadviseerd en gecorrigeerd bij het tot stand komen van de Vaststellingsovereenkomst tussen Ten Brinke LuBro Ontwikkeling BV en een andere marktpartij. Rudi is gedurende het traject mijn Zandmannetje geweest; door hem heb ik toch nog redelijke nachtrust kunnen genieten !

10

Coos Broers - Ten Brinke LuBro Ontwikkeling BV

Recent nieuws.

Bent u benieuwd naar onze mensen?
Of neem gerust contact met ons op en laat u persoonlijk informeren over onze diensten.