Ons advocatenkantoor

Zó strijden we voor uw zaak.

U overweegt ons als advocaat voor uw onderneming in te schakelen? Hier leest u hoe we ons voor uw zaak inzetten. We onderscheiden ons als inventieve, juridische experts. En we zijn gedreven en durven onze nek uit te steken. Maar waar het ons in de eerste plaats om gaat zijn úw belangen als ondernemer. We luisteren en begrijpen waar u naartoe wilt. En zo bieden we u de oplossing die het beste bij u past:

4x onze aanpak.

Open en transparant

Uw advocaat betrekt u bij de voortgang van uw zaak. U weet dus waar u aan toe bent, van tactiek tot factuur. Onze tarieven zijn inclusief álle kantoorkosten.

Specialistisch én breed

Uw aanspreekpunt is expert in uw branche. Hij of zij heeft al onze specialisaties als team achter zich. Zo adviseren we ondernemingen van A tot Z over elk juridisch onderwerp.

Maatwerk voor ondernemers

Wilt u praktisch advies in begrijpelijke taal, een gedetailleerde juridische onderbouwing of complete ontzorging? Wij bieden maatwerk, dan kunt u snel weer verder met uw bedrijf.

Maatschappelijk bewust

Als ondernemer staat u midden in de maatschappij. Wij zetten ons in om die verbinding verder te brengen. Want dat is goed voor ons allemaal. Bekijk onze activiteiten.

Onze belofte
Met Poelmann van den Broek komt uw business verder.

Of het nou gaat om organisaties met een complete eigen juridische afdeling of bedrijven die zelf geen rechtskennis in huis hebben, klanten ervaren ons als een partner die meedenkt en vooruit kijkt, met wie het prettig samenwerken is. Een benaderbaarheid die we ondersteunen met korte lijnen en snelle service.

Door ons op te stellen als businesspartner en ook ongevraagd te adviseren, kunnen we waar mogelijk juridische problemen voorkomen. En als het er op aan komt, gaan we voor u de strijd aan. Onze advocaten zijn gedreven om de hoogste kwaliteit te waarborgen en genieten de vrijheid om te excelleren in dat waar ze goed in zijn en wat ze leuk vinden om te doen. Iets waar u zich als ondernemer vast in zult herkennen.

Waarmee kunnen we u helpen? »

Klanten geven ons een 9.1!

Een absoluut positieve ervaring!

Lees meer

Mijn ervaring met Poelmann van den Broek is uiterst positief. In een moeilijke tijd werd ik door de heer Erik Jansen en mevrouw Eva Timmermans met raad en daad bijgestaan. Naast de efficiënte manier van handelen en duidelijke communicatie was er een fijn en vertrouwd contact. Waar nodig kreeg ik geduldig uitleg en ondersteuning. De samenwerking met Poelmann van den Broek zorgde ervoor dat een precaire situatie, de best mogelijke uitkomst had.

10

Tesse

Kundig, persoonlijk en snel

We zijn op een snelle, deskundige en prettige manier ondersteunt bij ons vraagstuk. Indien nodig zal ik PvdB zeker weer om advies vragen.

10

N. van Lierde

mens gericht

een duidelijke uitleg, ook blij met de artikelen als naslag op uw website.

9

Jolanda - CDA

Snelle, adequate opvolging van aangegeven problemen

Lees meer

Als ik HvdB contact dan is er altijd direct iemand beschikbaar voor opvolging, dat maakt dat ik HvdB een betrouwbare partner vind voor mijn juridische uitdagingen.

10

Franck - Evers

Snelle en heldere adviesen

Lees meer

Voor verschillende zaken heb ik wel een contact met Poelmann van den Broek. Zijn goed bereikbaar en komen snel met een advies/voorstel. Werkt voor mij zeer prettig

9

Ber Pas - Ran Media

Zeer tevreden over de behandeling

Na contact te hebben gehad snelle reactie met goede informatie.

8

P.T. Lueb

top

geven prima advies tegen redelijke prijs

8

margreet - machinehandel overmars

Goed en kundig

Lees meer

Na, eerste kennismaking direct kundig op gebied van de vraag. Uurtarief voor mijn gevoel extreem hoog. Verder goed en kundig geholpen met een hoge verwerkingssnelheid. Helaas was het resultaat negatief.

9

Jan

Recent nieuws.

Bent u benieuwd naar onze mensen?
Of neem gerust contact met ons op en laat u persoonlijk informeren over onze diensten.