Ons advocatenkantoor

Zó strijden we voor uw zaak.

U overweegt ons als advocaat voor uw onderneming in te schakelen? Hier leest u hoe we ons voor uw zaak inzetten. We onderscheiden ons als inventieve, juridische experts. En we zijn gedreven en durven onze nek uit te steken. Maar waar het ons in de eerste plaats om gaat zijn úw belangen als ondernemer. We luisteren en begrijpen waar u naartoe wilt. En zo bieden we u de oplossing die het beste bij u past:

4x onze aanpak.

Open en transparant

Uw advocaat betrekt u bij de voortgang van uw zaak. U weet dus waar u aan toe bent, van tactiek tot factuur. Onze tarieven zijn inclusief álle kantoorkosten.

Specialistisch én breed

Uw aanspreekpunt is expert in uw branche. Hij of zij heeft al onze specialisaties als team achter zich. Zo adviseren we ondernemingen van A tot Z over elk juridisch onderwerp.

Maatwerk voor ondernemers

Wilt u praktisch advies in begrijpelijke taal, een gedetailleerde juridische onderbouwing of complete ontzorging? Wij bieden maatwerk, dan kunt u snel weer verder met uw bedrijf.

Maatschappelijk bewust

Als ondernemer staat u midden in de maatschappij. Wij zetten ons in om die verbinding verder te brengen. Want dat is goed voor ons allemaal. Bekijk onze activiteiten.

Onze belofte
Met Poelmann van den Broek komt uw business verder

Of het nou gaat om organisaties met een complete eigen juridische afdeling of bedrijven die zelf geen rechtskennis in huis hebben, klanten ervaren ons als een partner die meedenkt en vooruit kijkt, met wie het prettig samenwerken is. Een benaderbaarheid die we ondersteunen met korte lijnen en snelle service.

Door ons op te stellen als businesspartner en ook ongevraagd te adviseren, kunnen we waar mogelijk juridische problemen voorkomen. En als het er op aan komt, gaan we voor u de strijd aan. Onze advocaten zijn gedreven om de hoogste kwaliteit te waarborgen en genieten de vrijheid om te excelleren in dat waar ze goed in zijn en wat ze leuk vinden om te doen. Iets waar u zich als ondernemer vast in zult herkennen.

Waarmee kunnen we u helpen? »

Klanten geven ons een 9.1!

Fijn om mee samen te werken.

Top!

9

Martijn - smartphonehoesjes.nl

De heer Nas, ontzettend fijn om mee te werken

Denkt mee en kan alles helder uitleggen in Jip en Janneke taal

10

Rolls - BKK Thai

Korte lijnen, goed georganiseerd

Goed bereikbaar, prettige communicatie. Fijne samenwerking ! Nu nog ons doel halen :-)

10

Helma - Ossehaar Fase C

Uitstekend geholpen door een gedreven, betrokken en deskundig advocaat

Lees meer

Geruststellend om door een advocaat bijgestaan te worden, die meeleeft maar instaat is om realisme en een zakelijke benadering de boventoon te laten voeren. Helder in de aanpak, succesvol, en deskundig.

10

Harry

Deskundig, no nonsense en laagdrempelig

Lees meer

Onze ervaring met Poelmann van den Broek is zeer positief. Hun advies is deskundig, ze zijn altijd bereikbaar en in staat om juridische taal naar begrijpelijk en pragmatisch advies om te zetten.

10

Evelien - eyes + more

Alert en er wordt altijd snel gereageerd.

Zoals hierboven beschreven

8

Wilbert Elissen - Soprema Nederland

Uitstekend bij gestaan!

Fijne communicatie, deskundig advies!

10

Johan - Albert Heijn van den Hatert

..

.

8

Sharon

Recent nieuws.

Bent u benieuwd naar onze mensen?
Of neem gerust contact met ons op en laat u persoonlijk informeren over onze diensten.