Ons advocatenkantoor

Zó strijden we voor uw zaak.

U overweegt ons als advocaat voor uw onderneming in te schakelen? Hier leest u hoe we ons voor uw zaak inzetten. We onderscheiden ons als inventieve, juridische experts. En we zijn gedreven en durven onze nek uit te steken. Maar waar het ons in de eerste plaats om gaat zijn úw belangen als ondernemer. We luisteren en begrijpen waar u naartoe wilt. En zo bieden we u de oplossing die het beste bij u past:

4x onze aanpak.

Open en transparant

Uw advocaat betrekt u bij de voortgang van uw zaak. U weet dus waar u aan toe bent, van tactiek tot factuur. Onze tarieven zijn inclusief álle kantoorkosten.

Specialistisch én breed

Uw aanspreekpunt is expert in uw branche. Hij of zij heeft al onze specialisaties als team achter zich. Zo adviseren we ondernemingen van A tot Z over elk juridisch onderwerp.

Maatwerk voor ondernemers

Wilt u praktisch advies in begrijpelijke taal, een gedetailleerde juridische onderbouwing of complete ontzorging? Wij bieden maatwerk, dan kunt u snel weer verder met uw bedrijf.

Maatschappelijk bewust

Als ondernemer staat u midden in de maatschappij. Wij zetten ons in om die verbinding verder te brengen. Want dat is goed voor ons allemaal. Bekijk onze activiteiten.

Onze belofte
Met Poelmann van den Broek komt uw business verder

Of het nou gaat om organisaties met een complete eigen juridische afdeling of bedrijven die zelf geen rechtskennis in huis hebben, klanten ervaren ons als een partner die meedenkt en vooruit kijkt, met wie het prettig samenwerken is. Een benaderbaarheid die we ondersteunen met korte lijnen en snelle service.

Door ons op te stellen als businesspartner en ook ongevraagd te adviseren, kunnen we waar mogelijk juridische problemen voorkomen. En als het er op aan komt, gaan we voor u de strijd aan. Onze advocaten zijn gedreven om de hoogste kwaliteit te waarborgen en genieten de vrijheid om te excelleren in dat waar ze goed in zijn en wat ze leuk vinden om te doen. Iets waar u zich als ondernemer vast in zult herkennen.

Waarmee kunnen we u helpen? »

Klanten geven ons een 9.3!

betrouwbaar en degelijk

Lees meer

De werkwijze van de betrokken advocate kenmerkt zich door het vermogen goede juridische kennis te combineren met het inleven in een dossier. Het communicatieve gedeelte (in woord en schrift) is prima verzorgd. In begrijpelijke taal wordt een analyse gemaakt die reëel is en vaak succesvol tot oplossingen komt. Ondanks dat juridische kwesties vaak vervelend zijn, geeft het werken met deze advocate toch zekerheid en vertrouwen in een positieve afloop.

10

Hans Schapenk - @voCampus

Beste vastgoed advocaat waarmee ik ooit heb samengewerkt

Lees meer

Stefan Kloots is een uitzonderlijk goede advocaat, gespecialiseerd in vastgoed. Wij hadden een serieus dispuut met een zeer gerenommeerd bouwbedrijf. De tegenpartij werd vertegenwoordigt door een bijzonder gerespecteerde (en dure) advocaat, maar Stefan Kloots was aanzienlijk scherper, slimmer en strategischer. Echt Champions league niveau. We stonden hierdoor al met 1-0 voor. Stefan Kloots is in staat om de essentiële onderdelen in een complexe zaak in relatief eenvoudige bewoordingen samen te vatten en te presenteren in de rechtbank. Zijn kennis van de wet is verbluffend. Daarnaast staat hij 24/7 klaar voor zijn klanten. Ik heb met heel veel advocaten samengewerkt, maar ik ben nog nooit zo goed geholpen.

10

Masson

Duidelijk en realistisch in hun aanpak.

Lees meer

Ze hebben mij geholpen om een nieuwe exclusieve GT3 Porsche van centrum Maastricht, welke na een jaar nog steeds met een lege accu kwam te staan, terug te leveren, zonder dat het me uiteindelijk iets heeft gekost. De eigenaar van het centrum wilde pas meewerken nadat ik PvdB had ingeschakeld. Gelukkig was recht ook echt recht krijgen in dit geval.

10

Melchior

Prima verlopen

Prima verlopen

8

Hendrik - Van Wanrooij Projectontwikkeling

Kundig, Snel en goed!

Lees meer

Wij hebben inmiddels al een jarenlange prettige samenwerking met Poelmann van den Broek. Al onze zaken worden altijd kundig, snel en goed behandeld. Zo ook ons geschil met de ABN AMRO bank.

10

Simone - Eppendorf Logistics Netherlands B.V.

Beste advocaat waarmee ik ooit heb samengewerkt.

Lees meer

Gedurende mijn zakelijke leven heb ik (helaas) al meer dan 1 miljoen euro aan advocaat kosten moeten maken. Mijn ervaring met advocaten is dan ook extreem groot. Door schade en schande heb ik geleerd hoe belangrijk het is om samen te werken met de best mogelijke advocaat in zijn of haar vakgebied. Joost van Dongen is van een absolute buitencategorie. Extreem vakkundig, uiterst intelligent, luistert heel goed, neemt zelf geweldige initiatieven, is (bijna) 24/7 bereikbaar, kan complexe situaties op een hele heldere wijze formuleren. Eigenlijk sta je al met 2-0 voor nog voordat de zaak begint. Dat hij ook nog erg prettig is in de omgang is maakt het plaatje echt compleet.

10

Masson - Hooimeijer Holding BV

Snel en adequaat geholpen

Positieve ervaring door snel en adequaat optreden.

10

Bert - Novaform Vastgoedontwikkelaars

Duidelijk en adequate hulp en advies.

Duidelijk en adequate hulp en advies en opvolging.

9

Hans - MVM Motoren

Recent nieuws.

Bent u benieuwd naar onze mensen?
Of neem gerust contact met ons op en laat u persoonlijk informeren over onze diensten.