Omgeving en Projectontwikkeling
Contracten met de overheid

Gaat u een overeenkomst aan met de overheid?
Wij helpen u met het beste contract.

Bij elke ontwikkeling moet u in ieder geval de bestemming en de nodige vergunning(en) regelen met de overheid. Maar meestal komt er meer bij kijken, zoals een anterieure overeenkomst of samenwerkingsovereenkomst met afspraken over zaken als kosten, planning en inspanningsverplichting. Wilt u weten waartoe de overheid u kan verplichten? Hoe kunt u de overheid dwingen om afspraken na te komen? Hoe legt u afspraken zó vast dat de overheid achter uw plan staat?

Specialisten in projectontwikkeling.

Net als u, maken wij graag dingen mogelijk. We denken in oplossingen en weten uit ervaring hoe we bouwplannen en gebiedsontwikkelingen kunnen verwezenlijken. We hebben daarbij oog voor de relevante belangen en zijn bedreven in formuleringen waarmee we het nakomen van de planning zeker stellen.

Van toegevoegde waarde bij onderhandelingen met de overheid

Wat een beproefde aanpak is, verschilt per gemeente. Omdat wij in detail weten welke punten essentieel zijn voor een succesvolle ontwikkeling, voeren wij een evenwichtige onderhandeling. Omdat afspraken meestal voor meerdere jaren vastliggen anticiperen we daarbij ook op de toekomst. Door onze ervaring in onderhandelen met de overheid worden we regelmatig benaderd om onze expertise middels voorlichting bij externe partijen te delen.

Wij helpen u o.a. bij:
  • Contract met de overheid opstellen
  • Vertraging voorkomen
  • Zekerheid over kosten
  • Zekerheid over verplichtingen
  • Overheid verplichten afspraken na te komen
  • Voorlichting aan uw medewerkers

Vooraf maken we glashelder hoe we samenwerken en wat de kosten zijn.

Snel duidelijkheid.

Wilt u juridisch advies, laat het ons weten. U wordt meestal dezelfde (werk)dag teruggebeld door een van onze advocaten die in contracten met de overheid is gespecialiseerd. Met onze kennis en ervaring in uw branche hebben we uw situatie snel in beeld. Zo krijgt u in dit eerste gesprek direct helderheid over de juridische kansen en uitdagingen. Samen bespreekt u wat mogelijke vervolgstappen kunnen zijn en wat de advocaat hierbij voor u kan doen. Zo weet u vooraf precies waar u aan toe bent.

Klant aan het woord.

Neem contact op.

Heeft u behoefte aan advies en ondersteuning bij contracten met de overheid?
Neem gerust contact op en laat u persoonlijk informeren over gevolgen en mogelijkheden.

Onze advocaten staan voor u klaar.