Henk (H.R.)
Verschuur.

Partner: Bouw

Meer over mij.

Henk werkt bij ons sinds 1990. En als je vraagt ‘hoe werkt Henk?’ Dan zal iedereen hier unaniem roepen ‘hard’. Is het daarom dat hij geen stress kent? Of is het omdat Henk door z’n werkervaring net zo stevig geworteld is in het bouwrecht als de bomen die hij in z’n tuin onderhoudt? Dat specialisme komt hem goed van pas als hij adviseert voor, tijdens en na het bouwproces. Daarbij houdt hij (contractuele) verhoudingen scherp in het oog. Tussen opdrachtgevers, aannemers, onderaannemers, leveranciers en architecten. 

Binnen no time ontwerpt Henk een gefundeerde aanpak bij bouwtijdoverschrijding, kwaliteitsbewaking bij de bouw, schadevergoedingen of contractvariaties. Niet persé binnen de lijntjes. Want als het gaat om het bereiken van doelen, kiest Henk net zo vrolijk voor de creatieve route. 

Mijn biografie.

 • Advocaat sinds:
  1990
 • Lidmaatschappen:
  • de Vereniging voor Bouwrecht - Advocaten (VBR-A)
 • Geregistreerd in het rechtsgebiedenregister
  van de Nederlandse orde
  van advocaten:
  • Bouwrecht
  Op grond van deze registratie is Henk Verschuur verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Deel deze pagina:

Mijn publicaties.