Servicegebied
Vennootschap en onderneming

Heeft u behoefte aan juridisch advies of bijstand bij een overname of participatie in een onderneming? Wij zijn de juiste sparringpartner bij transacties of geschillen daarover.

Net als een mens kent een onderneming verschillende levensfases, met elk z’n eigen uitdagingen. De rechtsvorm die bij aanvang het beste lijkt te passen, moet in een later stadium misschien worden gewijzigd.

Gedurende de rit kunnen verschillende vraagstukken opkomen. Lopen de belangen van aandeelhouders, bestuur en commissarissen nog wel parallel? Wanneer is het tijd om actief na te denken over verkoop of opvolging? Rechtspersonenrecht is de basis die doorwerkt in alle aspecten van het ondernemen. U krijgt te maken met kansen, zoals een geïnteresseerde koper of investeerder, of de mogelijkheid een andere onderneming over te nemen. Of u wordt geconfronteerd met bedreigingen zoals tekort aan financiering, het verlies van onderling vertrouwen of zelfs machtsmisbruik. In alle gevallen kennen wij het speelveld tot in detail en beschermen uw belangen.

Advocaten in dit servicegebied.

Alvast kijken waar u staat?

Wist u?

Dat we ook veel klanten helpen met vragen over bestemmings- en vergunningsproblematiek. ?

Heeft u een vraag?