Privacy
Cybersecurity

Hoe veilig zijn uw data?
De beste cybersecurity heeft u met onze juridische expertise aan uw zijde.

Vervelend, maar de noodzaak van cybersecurity groeit met de dag. Naast een cyberaanval komt de veiligheid van data ook regelmatig in gevaar door een vergissing, zoals het beruchte voorval van de laptop of USB-stick die in de trein achterblijft. Met onze juridische expertise blijft u meester van de situatie. Wij adviseren u over de nieuwste technische mogelijkheden, schieten snel te hulp om nadelige gevolgen bij een datalek te beperken en geven praktische trainingen aan uw medewerkers. Welke beveiligingsmaatregelen passen het beste bij uw organisatie? Hoe zorgt u ervoor dat uw medewerkers alert zijn en adequaat handelen bij een incident? Wat kunt u doen bij een datalek om de schade te beperken?

Als specialisten in cybersecurity helpen we u met praktische oplossingen.

Wij snappen waar u als ondernemer behoefte aan heeft. Geen droge juridische stukken, maar praktische oplossingen. Beleid voor cybersecurity maken we laagdrempelig en levendig met onze inhouse trainingen.

Van een kwartiertje sparren tot een volledige handhavingsprocedure

Met onze jarenlange ervaring werken we als juridisch verlengstuk van vele bedrijven. We kennen de details en hebben vaak zulke korte lijnen, dat medewerkers weten in welk geval ze ons rechtstreeks kunnen bellen. Zo hebben we al menig incident uit de weg geholpen voordat een datalek schadelijke gevolgen veroorzaakte.

Wij helpen u o.a. bij:
  • Hacking
  • Phishing
  • Malware
  • Medewerkers bekwamen in cybersecurity
  • Procedures na een datalek (melden bij de Autoriteit Persoonsgegevens, communicatie betrokkenen)
  • Beveiliging tegen datalekken
  • Schadeclaims en handhavingsprocedures

Vooraf maken we glashelder hoe we samenwerken en wat de kosten zijn.

Snel duidelijkheid.

Wilt u juridisch advies, laat het ons weten. U wordt dezelfde (werk)dag teruggebeld door een van onze advocaten die in cybersecurity is gespecialiseerd. Met onze kennis en ervaring in uw branche hebben we uw situatie snel in beeld. Zo krijgt u in dit eerste gesprek direct helderheid over de juridische kansen en uitdagingen. Samen bespreekt u wat mogelijke vervolgstappen kunnen zijn en wat de advocaat hierbij voor u kan doen. Zo weet u vooraf precies waar u aan toe bent.

Werken bij - klaar voor de strijd

Klant aan het woord.

Neem contact op.

Wilt u volop ondernemen, zonder zorgen over cybersecurity?
Neem gerust contact op en laat u persoonlijk informeren over gevolgen en mogelijkheden.

Onze advocaten staan voor u klaar.